Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

“Putnu Balle” aicina uz svētdienas koncertu visai ģimenei

Jānis Penka, 25.05.2009. 18:22

Svētdien, 31.maijā, Čili Picas Drauga kartes, Platforma.lv un Pro1 HD Studio organizēto dzīvās mūzikas festivālu klubā “Essential” turpinās grupa “Putnu Balle”. Ar Čili Picas Drauga karti un Essential kluba karti ieeja bez maksas.
“Putnu Balle” aicina uz svētdienas koncertu visai ģimenei

Koncertā būs dzirdamas dziesmas no trim līdz šim iznākušajiem "Putnu Balles" albumiem - “Sapņu pārdevējs” (2005), “The War Is Not Over” (2005) un “Mr. Andersen nemelo” (2007), kā arī grupas jaunākie skaņdarbi “Sirds ir kā tilts”, “Divi eņģeļi”, “With U” un citi.

Koncertā pirmatskaņojumu plašākai publikai sniegs Līva Kalniņa un viņas džeza projekts “Zimbabw”, kā arī Elvijs Bušs prezentēs savu rokgrupu “Dirty Carpet”.

Koncertu augstas izšķirtspējas (Full HD) kvalitātē filmē “Pro1 HD Studio”, lai vēlāk rādītu Latvijas Mūzikas kanālā. Kā ierasts, tiešraidē koncerts būs vērojams mājas lapā www.Platforma.lv.

Uz dienas koncertu, kas sāksies plkst. 14:30 (ieeja no plkst. 14:00), īpaši aicināti būs vecāki ar bērniem. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, par viņiem rūpēsies Pepija no “Ballītes bērniem” Jampadrača (www.ballitesberniem.lv).

Vakara koncerta sākums – plkst. 20:00 (ieeja no plkst. 19:00). Pēc koncerta visi gaidīti “afterparty” ballītē R&B zālē.

Biļetes pa Ls 1 (dienas koncerts) un Ls 2 (vakara koncerts) nopērkamas iepriekšpārdošanā internetā – www.bezrindas.lv. Klubā “Essential” pirms koncerta – par latu dārgāk. Uzrādot Čili Picas Drauga karti vai Essential Club karti, ieeja bez maksas. Piedaloties konkursā mājas lapā www.Platforma.lv, iespējams laimēt ielūgumus uz koncertu.

Koncertu piedāvā Čili Pica Drauga karte, Platforma.lv, Pro1 HD Studio, Club Essential un LMK. Ar Čili Picas Drauga karti ēd visās Čili Picās par vislabākajām cenām un klausies vislabāko mūziku.

Pēc nedēļas – 7.jūnijā – Čili Picas Drauga karte piedāvās modernās folkmūzikas grupas “Iļģi” jaunās koncertprogrammas prezentācija.

Foto: Kristīne Šumska

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV