Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

SHARK ENERGY TOUR DJ'i uzstāsies Pirate Station Immortal DE LUXE zonā

Andre Crash, 25.05.2009. 18:37

Kā tika iepriekš paziņots, 30.maijā, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notiks lielākajs lauzto ritmu festivāls pasaulē - Pirate Station Immortal, kas sapulcēs vienuviet vairākus Drum'n'Bass mūzikas māksliniekus lokomotīvus. Šis pasākums būs lielākais EDM notikums šovasar Rīgā un arī visu laiku lielākais augstāk minētā mūzikas stila pasākums Latvijā.
SHARK ENERGY TOUR DJ'i uzstāsies Pirate Station Immortal DE LUXE zonā

Organizatori, rūpējoties par Immortal VIP apmeklētājiem, sadarbībā ar SHARK ENERGY DRINK ir izveidojuši no main floor nodalītu, īpašu SHARK De Luxe deju zonu, kuras mūzikālais noformējums, atšķirībā no galvenās zāles, tiks izveidots House Mūzikas noskaņās.

SHARK De Luxe zonā uzstāsies zvērīgās enerģijas''SHARK ENERGY TOUR'' rezidenti un projekta Tasty Soundz dīdžeji Andre Crash (a.k.a. DJ Crash), Deros un Franzo Kolms.

Kopējais Pirātu Stacijas scenārijs izskatās gana pievilcīgs arī tiem, kas nav Drum n' Bass mūzikas cienītāji, jo Immortal ir veidots, kā milzīgs muzikāls uzvedums piepildīts ar spilgtiem gaismas šoviem, dažādiem skatuves māksliniekiem.

Atgādin;am, ka main dance floor DJ (MC) sarakstā ir iekļauti iepriekšminētā stila smagsvari Pendulum, Spor, John B, G-I-S, Stamina MC, Gvozd, Mutated Forms un Astralas.


Sīkāka informācija ir pieejams pasākuma interneta mājas lapā www.piratestation.info

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV