Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

JRT Kultūras nams koncertsezonu noslēdz ar daudzdimensionālu koncertu „I-M-A-G-I-N-E”

Uģis Krišjānis, 27.05.2009. 12:28

1.jūnijā plkst. 19:00 Jaunā Rīgas teātra Kamerzālē JRT Kultūras nama koncertsezonas izskaņā aicinam uz daudzdimensionālu koncertu „I-M-A-G-I-N-E” jeb Pasaku par Pasauli bez robežām, negācijām, par Pasauli pilnu laimes un mīlestības.
JRT Kultūras nams koncertsezonu noslēdz ar daudzdimensionālu koncertu „I-M-A-G-I-N-E”

Mēs dzīvojam pasaulē, kas nepārtraukti attīstās, pārvarot gan visas neiedomājamākās klimatiskās kataklizmas, gan karus, gan ekonomiskās ķibeles. Taču, iespējams,  visnozīmīgākais cilvēces jautājums un uzdevums, kuru risinām nepārtraukti, ir - vai ikkatrs spējam sadzīvot un pieņemt citu kultūru, mentalitāšu, reliģiju, orientāciju pārstāvjus un viņu idejas vai arī tā ir un būs tikai utopija? Caur dažādu stilu, tautu, noskaņu mūziku parādīsim pasaules krāsainību, tai pašā laikā mūsu ticību vieniem un tiem pašiem ideāliem. Mēs spējam, vai to vari arī TU?

Koncertā piedalīsies Uģis Krišjānis (klavieres), Gatis Gorkuša (trompete), Atis Vintuks un Edgars Vaivods (abi – sitaminstrumenti), Ieva Rūtentāle un Zīle Ūdre (abas – flauta), Reinis Burkins (fagots), kā arī vokālas grupas „ Framest” līderbass Edgars Janovs. Koncerta daudzpusīgo noskaņu kuplinās intermēdiju karaļi DJ KRII un DJ ELVI SOULSYSTEMS.  

Programmā: Jēkabs Nīmanis, Edgars Raginskis, Pēteris Helmss, Tan Dun, Luiss Ārmstrongs, Dizzijs Gillespijs, Žuljens – Fransuā Zbindens.
      
Ieejas maksa: simbolisks ziedojums māksliniekiem. Visi laipni gaidīti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV