Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rock’n’Riga gaidāms trieciencikls

Gustavs Terzens, 27.05.2009. 13:59

Šonedēļ Rock’n’Riga gaidāms tieciencikls - “SIA Radikal” jaunā singla prezentācija, “Gelousy” atkalredzēšanās koncerts un pēdējais “Garāžas dueļu” ceturtdaļfināls.
Rock’n’Riga gaidāms trieciencikls

Šoceturtdien, 28.maijā, teritoriju aizņems “Metallica” oficiālā fanu kluba Latvijas nodaļa – 1 gada jubilejas svētki.  Kā galvenie viesi uzstāsies grupa “SIA Radikal”, kuri klātesošajai publikai prezentēs savu jaunāko radiosinglu „Tavs sapņu kredīts”. Pasākumā piedalīsies arī grupas “Rock The Nation” un “Relicseed”.

Piektdien, 29.maijā, noslēdzas Garāžas dueļu ceturtdaļfināli un tiks noskaidrots pēdējais pusfinālists. Cīkstēsies “Laime Pilnīga” pret “Age Of Stones”. Tā kā abu grupu starpā valda stipra draudzība, notikumi uz skatuves nav prognozējami... Šī pāra uzvarētajs pusfinālā stāsies pretim grupai “Wild”, kura savu vietu pusfinālā izkaroja pagājušonedēļ. Otrajā pusfināla pārī cīnīsies kurzemnieki “Barrel” pret rīdziniekiem “Rebel Yell”. R’N’R joprojām turpina katru piektdienu uzkrāt balvu fondu un šībrīža uzkrājums ir 875 LVL! Garāžas dueļu pusfināli notiks 5. un 12. jūnijā, superfināls – 19.jūnijā!

Šosestdien, 30.maijā, R’N’R notiks vēl nebijis pasākums – grupas “Gelousy” atkalapvienošanās koncerts. Grupa bija devusies vairāk nekā gadu ilgā atvaļinājumā, bet tagad atkal visiem vecajiem biedriem sanākot kopā kolektīvs jūtas spēcīgs un izsalcis pēc skatuves. Grupas solists, kādreizējās pašmāju supergrupas „Nejautā” līderis Jānis Vanags to komentē šādi:” Ir labi sanākt kopā ar Edzi, Jurģi, Pavļiku un Ķauķi pēc tik ilga laika un mēģinājumu nospēlēt kā izpārdotu stadiona koncertu!! Varbūt retāk jāmēģina (smejas), tad labāk skan!” Tā J.Vanags par noskaņojumu Gelousy nometnē.

“Gelousy” uzstāšanās R’N’R notiks šosestdien, 30.maijā, plkst 23:00.

R’N’R atgādina, ka ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV