Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jenny May uzstāsies “Sunny Melody” Dīvu vakara atklāšanā

Ilze Upeniece, 27.05.2009. 17:41

Šo ceturtdien, 28. maijā, plkst 20:00 “Sunny Melody” (Brīvības ielā 199c) notiks Jenny May koncerts, kas veltīts viņas jaunā albuma „Nāk nakts” prezentācijai. Šis būs pirmais no Dīvu vakariem jaunatklātajā mūzikas bārā, kurš agrāk bija pazīstams ar nosaukumu “Sunny Terraces”.
Jenny May uzstāsies “Sunny Melody” Dīvu vakara atklāšanā

Par īpašu vakara atmosfēru rūpēsies vakara vadītājs Valters Krauze. Dīvu vakari turpmāk “Sunny Melody” notiks katru ceturtdienu un to mērķis ir likt ikvienam apmeklētājam justies aprūpētam un mīļi gaidītam, sniedzot iespēju aizmirst ikdienas rūpes un baudīt patīkamu vakaru.

Koncertā Jenny izpildīs gan jau pazīstamās dziesmas, gan pirmatskaņojumus no sava jaunā albuma. Jaunajā albumā dziedātāja pievērsusies pašmāju vērtībām, un rūpīgi pārcilājot latviešu mūzikas ierakstu plauktus, izvēlējusies agrāk pazīstamas dziesmas, kurām sadarbībā ar dažādiem mūziķiem un producentu Māri Priedi, nu dota otra elpa un jauns skanējums.

Pagājušajā gadā vērā ņemamus panākumus jau guva sadarbībā ar grupu “Double Faced Eels” no jauna ierakstītā Zigmara Liepiņa un Kaspara Dimitera dziesma “Bez puišiem nevar”. Šogad ar lieliem panākumiem radiostacijās skan vēl viena komponista Zigmara Liepiņa dziesma “Diskžokejs”. 

Vēl jaunajā albumā iekļauti tādi grāvēji, kā Vaidavas “Tu būsi vēl”, Dālderu “Dzeltenie aizkari” , Marhileviča un Mielava “Nedalāmā”, Paula “Tai pilsētā”, Rezņika “Es neesmu Džeina Fonda” un citas.

Dziedātājas pirmais albums “Purple Skies And Yellow Flowers” (Aktiv Music) nāca klajā 2005.gada janvārī un tajā bija apkopotas jaunas dziesmas angļu valodā.

Dīvu nakts ietvaros nākamceturtdien, 4. jūnijā uz skatuves kāps dziedāja Ella ar akustisku dziesmu programmu, izpildot gan savas dziesmas, gan arī tādus pazīstamus pasaules hitus kā „Dimonds Are The Girls Best Friends”, dziesmas no Ninas Simones repertuāra un citas.

Biļešu cena 5lvl, kurā iekļauta arī glāze šampanieša. Biļetes var iegādāties pasākuma dienā pie ieejas, kā arī www.bilesuserviss.lv

Aicinām izmantot iespēju rezervēt galdiņu par 25ls, kurā ietilpst sēdvietas līdz piecām personām, šampanietis un uzkodas. Rezervāciju lūdzu pieteikt pa telefonu: 28651561.

Foto: Imants Urtāns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV