Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ozols un “Very Cool People” koncertēs “Fono klubā”

Jānis Sildniks, 28.05.2009. 11:17 | komentāri (2)

29. maijā plkst pēc ilgāka pārtraukuma Cēsīs “Fono klubā” uzstāsies latviešu hip-hop mākslinieks Ozols kopā ar jazz/funk apvienību “Very Cool People”.
Ozols un “Very Cool People” koncertēs “Fono klubā”

Pēc veiksmīgi pavadītas Ozola albuma „Neatkarība” prezentācijas klubā “Essential” Ozols ar “Very Cool People” dosies uz Cēsīm, lai prezentētu jauno albumu. Ozola un “Very Cool People” veiksmīgā sadarbība sākās jau pagajušajā gadā, uzstājoties vairākos Latvijas klubos. Vēlāk, Mārtiņa Jansona vadībā, uzfilmēja klipu skaņdarbam „Pa vidu”, kurā piedalās arī MC Nātre un kurš vairākas nedēļas ir bijis Latvijas Mūzikas kanāla Top 10.

Arī “Very Cool People” plāno izlaist savu pirmo albumu, kurā būs viņu un Ozola kopējais darbs „Pa vidu”, kā arī jauns kopīgi radīts skaņdarbs „Paul Walker”, kurā vēl ir pieaicināts „Laime pilnīga” vokālists Ervīns Ramiņš. Albumā tiks iekļautas arī dzīvajā izpildītas dziesmas. Aprīlī puiši ir pabeiguši strādāt pie pēdējiem ierakstiem un ir palikušas tikai sīkas detaļas, lai albums būtu pilnīgi pabeigts. "

Very Cool People" ir: Elvijs Grafcovs - ģitāra; Toms Poišs - bass; Māris Vitkus - taustiņinstrumenti; Edijs Šimiņš - bungas.

Vieta: Fonoklubs, Cēsis, Rīgas iela 47
Sākums: 22:00
Ieejas maksa: 3 Ls
Ieeja+Ozola albums „Neatkarība” 5Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV