Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kultūras Akadēmija un Kultūras koledža piedāvā Pusnakts rokenrolu

Filips Lastovskis, 31.05.2009. 02:34

4.jūnijā klubā „Voodoo” norisināsies nakts mūzikas koncerts, kurā dalību apstiprinājušas vairākas dažādu stilu rokgrupas. Pasākums sarūpēts par godu Kultūras Akadēmijas un Kultūras koledžas mācību gada noslēgumam, kad jāpārkāpj pāri tikai astei un studentiem palikuši vairs pēdējie eksāmeni. Arī citu augstskolu studenti aicināti sesiju ievadīt ar rokmūziku un kārtīgu ballēšanos.
Kultūras Akadēmija un Kultūras koledža piedāvā Pusnakts rokenrolu

Par muzikālo noskaņu rūpēsies ar improvizācijas spējām apveltītā grupa „Dziļā nemaņā”, kā arī blues rock avangardisti „Basta”. Viens no vakara pārsteigumiem – punkrock grupa „Adventure Calls”, kura spēj iekustināt pat viskautrīgākos dejotājus. Vēl uzstāsies LU jauno mūzikas grupu konkursa laureāti - „Toms Londons”. Uzaicinātās grupas atšķiras savā rokmūzikas spēles stila izpildījumā, tādējādi 4. jūnijs klubā „Voodoo” būs bagātīgas amplitūdas roka vakars. Pēc grupu performancēm apmeklētājus ar mūzikas priekiem nodrošinās Dj Lūsis.

Pasākuma sākums plkst. 21.00. Pirmās 50 biļetes maksās 1.50 Ls, pēc tam vakara gaitā biļetes būs iespējams iegādāties pa 2.00 Ls. Bārā īpaši draudzīgas cenas studentu dzērieniem (alus 1.00 Ls.). Kā lieliska iespēja atpūsties tiek piedāvāta atpūtas telpa ar ūdens pīpēm! Kluba atrašanās vieta Brīvības 109 (ieeja no palīdzības ielas).

Kultūras Akadēmija un Kultūras koledža laipni aicina sagatavoties sesijai, atpūšoties rokmūzikas pavadījumā!

Pasākuma organizētāji: Radošā studija Prometejs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV