Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Vecrīga” turpina ,,dzīvās” mūzikas kluba tradīcijas ar grupas ,,Sestā jūdze” uzstāšanos

Anete Kalniņa, 01.06.2009. 09:40

Piektdien, 5.jūnijā, plkst. 20.00 klubā „Vecrīga” koncerts – balle, kurā uzstāsies grupas ,,Sestā jūdze”.
„Vecrīga” turpina ,,dzīvās” mūzikas kluba tradīcijas ar grupas ,,Sestā jūdze” uzstāšanos

Šopavasar klubā „Vecrīga” - svaigas vēsmas. Ar veco, labo devīzi – „Kad tad, ja ne tagad, kas tad, ja ne mēs, papildinot ar  – kur tad, ja ne „Vecrīgā”  - piedāvā rīdziniekiem dažādu žanru un stilu ,,dzīvo” grupu uzstāšanos. Pirmais koncerts- balle, uzstājoties grupai ,,Baltie lāči”, ar milzīgu klausītāju atsaucību noritēja 8.maijā.

5.jūnijā grupa ,,Sestā jūdze” priecēs savus klausītājus ar jaunām un sen zināmām dziesmām - ,,Rabarberu vīns”, ,,Ievai”, ,,Klusā daba”, ,,Gan jau”u.c.

Arodbiedrību kultūras namu „Vecrīga” labi pazīst ne tikai daudzie tā mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu dalībnieki,  bet arī tie, kas regulāri dodas uz kluba tradicionālajiem deju vakariem. Savulaik „Vecrīga” bija tikpat populāra vieta kā Lāčplēša ielas poligrāfiķu kultūras nams. Ja „poligrāfiķus” leģendārus darīja jauniņais diskžokejs Ainars Mielavs, tad „Vecrīga” izauklēja šobrīd tik pazīstamos „Labvēlīgā Tipa” mūziķus ar Normundu Jakušonoku un Ģirtu Lūsi priekšgalā, azartisko komponistu un aranžētāju Kristapu Krievkalnu, režisoru Kristapu Streiču , operdziedātāju Juri Ādamsonu. Viņi un vēl daudzi citi Latvijā populāri mūziķi savu muzikālo karjeru sākuši tieši klubā ’Vecrīga”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV