Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubu kultūras festivāls AIZIET sāk apgriezto atskaiti

Ksenia Kamikaza, 01.06.2009. 11:42

21.gadsimtā – inovāciju progresa gadsimtā, klubu kustība ir valsts kultūras dzīves neatņemama sastāvdaļa. Nakts pasākumi nav vairs tikai dejas, tie jau sen ir kļuvuši par kvalitatīviem mūsdienīgiem multimediju priekšnesumiem, kuriem ir ne tikai izklaidējoša, bet arī milzīga jēdzības nozīme. Klaberi un melomāni jau sen neslēpjas pagrabos, jo nakts dzīve ir pārvērtusies pilnvērtīgā industrijā.
Klubu kultūras festivāls AIZIET sāk apgriezto atskaiti

18. un 19. septembrī notiks festivāls AIZIET, kurš atklās visas klubu kultūras puses. Vienā nedēļas nogalē dažādi pilsētas naktsklubi vienlaicīgi ver vaļā savas durvis, lai aiznestu mūziku līdz plašam klausītāju lokam. Tā ir viņu ikdiena, bet tieši šādi notikumi piedāvā iespēju tiem, kuri neuzticas klubu dzīvei, saskatīt tās pozitīvo kultūras pusi, kā arī paplašināt savas zināšanas tādai publikai, kas uzskata klubu dzīvi par savu brīvdienu netņemamu sastāvdaļu.

Festivāla AIZIET pamatideja ir ne tikai apvienotas klubu kustības, bet arī ultramodernas, nemeinstrīmas klubu mūzikas popularizācija, kā arī publikas intereses pret lokālo mākslinieku daiļradi palielināšana.

Divu dienu laikā festivāls piedāvā plašu muzikālo un vizuālo programmu. Festivāla atklāšana tiks iezīmēta ar īpašo Future Shorts īsfilmu skati Šajās naktīs pilsētā skanēs visdažādākie deju mūzikas stili: no hause līdz techno, no disco līdz electro, no hip-hop līdz funk, no drum’n’bass līdz breakbeat.

Klubu dzīves muzikālā puse ir nesaraujami saistīta ar tās vizuālo izpausmi – videoinstalācijām, izstādēm vai kino skatēm. No piektdienas vakara līdz svētdienas rītam festivāls AIZIET sniegs iespēju visiem, kam ir interese vai kādreiz ir dzirdēts par klubu mūziku, iepazīties ne tikai ar tās skaņas, bet arī vizuālo pusi. Vismodernākās tendences un darbu skati no nacionālajiem un starptautiskajiem māksliniekiem. Vairāk nekā 16 priekšnesumi, ieskaitot LIVE koncertus, DJ setus, videoprojekcijas, interaktīvās instālācijas un kino izrādes.

Festivāla dienās tusētāji, mūziķi, klaberi un cilvēki, kuri ir izrādījuši interesi par AIZIET ideju, varēs bez jebkādiem šķēršļiem atpūsties savos mīļākajos klubos! Iegādājoties vienoto festivāla biļeti, apmeklētājiem rodas iespēja apmeklēt visus klubus divas naktis pēc kārtas, atklājot jaunas vietas, jaunu mūziku, jaunus vārdus. Speciāli autobusi palīdzēs pārvietoties no kluba uz klubu.

Biļetes var iegādāties visās Biļešu Serviss kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās, kā arī pie organizētājiem, uzrakstot uz tickets@aizietfest.lv.

www.bilesuserviss.lv
www.aizietfest.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV