Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"MarieN Studio" ielūdz uz mācību gada noslēguma koncertu

Maija Trikule, 02.06.2009. 20:45

Vasaras sākumā, šī gada 7. jūnijā VEF Kultūras pilī zālē plkst. 12:00 Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studijas audzēkņi un pasniedzēji iepriecinās ar sirsnīgu koncertprogrammu. Tā ir tradīcija, ko ievērojam katru gadu.

Uzvedumā piedalīsies gan studijas atraktīvā mūsdienu deju grupa "Podziņas", gan mazie dziedātāji no "Minipop", gan popgrupa "Lolypop", gan dzīvespriecīgās "Rondino" meitenes, kā arī citi bērni, kas mācību gada laikā cītīgi piedalījušies nodarbībās. Kopā ar saviem audzēkņiem koncertā uzstāsies dziedātāja Marija Naumova un MarieN Studio pasniedzēji – dziedātājas Liene Šomase un Agnese Barone, vokālā pedagoģe un koncertmeistare Gunta Stade, Hip Hop deju pasniedzējs Aleksandrs Ivanovs, sporta deju dejotāji un horeogrāfi Viola Abramova un Rihards Mailītis, mūsdienu deju horeogrāfi Inga Raudinga un Anna Soboļeva, jogas pasniedzēja Ieva Rapa, baleta pasniedzēja Olga Zariņa un klavierspēles meistare Ksenija Ščetinkina.

Ja 7. jūnijā apmeklēsiet VEF Kultūras pili, varēsiet priecāties par bērnu emocionālajiem vokālajiem sniegumiem un klavierspēli, krāšņām un azartiskām dejām un dziesmām, izsmalcināto baletu, dvēselisko jogu, kā arī citām izdarībām.

Kā jau ierasts bez maksas uz koncertu aicināti 100 bērni no vairākiem bērnu namiem – bērni no Ventspils bērnu nama "Selga", Cesvaines "Fonds Grašu Bērnu Ciemats", Valkas "Ērģeme", Rīgas "Ziemeļi", bērni no aprūpes centra "Baldone", kā arī krīzes situācijā nonākušās māmiņas ar bērniem no Rīgas Samariešu apvienības patversmes "Māras centra".

Pateicamies mūsu draugiem un atbalstītājiem – Iļģuciema maiznīcai – konditorejai, SIA "Rīgas Piensaimnieks", SIA "Oriflame", SIA "Rimi Latvija" un www.ekokosmetika.lv.

Biļetes var iegādāties pie administratores "MarieN Studio" telpās, Dailes teātrī, Brīvības ielā 75 (ieeja no Šarlotes ielas puses), kā arī pieteikt, zvanot pa tālruni: 67313404; 26170044 vai rakstot: studio@marien.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV