Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Šonedēļ “Sunny Melody” uzstāsies Ella, Andris Ērglis un “Framest”

Sunny Melody, 03.06.2009. 18:23

"Sunny Melody" (Brīvības ielā 199c) 4. jūnijā Dīvu vakarā uzstāsies dziedātāja Ella, 5. junijā koncertu sniegs Andris Ērglis, 6. jūnijā Džeza vakarā koncertēs “Framest”
Šonedēļ “Sunny Melody” uzstāsies Ella, Andris Ērglis un “Framest”

Ceturtdiena - Dīvu vakars ar Ellu

Šo ceturtdien Sunny Melody (Brīvības ielā 199c) dziedātāja Ella sniegs īpašu un akustisku priekšnesumu, kurā viņa izpildīs klasiskus pasaules dziedošo Dīvu skaņdarbus. Koncertā skanēs gan N inas Simones skaņdarbi, gan arī Ellas dziesmu akustiskās versijas.

Ar līdzīgu programmu Ella uzstājās „La Fleur Dīvu Nakts” pasākuma Dzintaros 2008. gadā un „Sunny Melody” atklāšanas pasākuma 26. maijā, kurā saņēma sajūsmas pilnas ovācijas, it īpaši kad pie klavierēm sēžot viņa izpildīja sava aktuālā hita  „Shine Like A Superstar” akustisko versiju.

Dīvu nakts ietvaros nākamceturtdien, 11. jūnijā uz skatuves kāps Olga Rajecka ar savu akustisku dziesmu programmu.


Piektdiena – Solo Melody vakars ar Andri Ērgli

Andris Ērglis jau plaši pazīstams ar savām mīlas dziesmām un balādēm. Šo piektdien mākslinieks izpildīs pasaules hitus no Luisa Armstronga, Bītlu, Frenka Sinatras un citu leģendu repertuāra.

Nākamajā piektdienā, 12. jūnijā uz skatuves kāps Normunds Rutulis, izpildot akustiskas dziesmas no jaunā albuma „Vēlreiz mājās”, kurā iekļauti tādi skaņdarbi kā „Šoko loko”, „Par šo un to”, kā arī visiem zināmo R.Paula, G.Rača popmūzikas klasiku. Šis būs pirmais mākslinieka koncerts ar šo programmu Rīgā.


Sestdiena – Džeza vakars ar Framest

Acapella grupa „Framest” ir pieci Doma kora skolas absolventi un J.Vītola mūzikas skolas studenti, kuri jau parādījuši sevi ar dziemu „Neaizej sniegos”, kura spēlēta radio SWH, kā arī piedalījušies neskaitāmos koncertos un sadarbojušies ar neskaitāmiem Latvijas mūziķiem.

Koncertā grupai pievienosies slavenais kontrabasa meistars Andris Grunte un pie klavierēm sēdēs ne mazāk zināmais pianists Harijs Bašs. Koncertā Framest izpildīs tādus hitus kā „Summertime” (no Operas „Porgy and Bess”), „Smile”, „Blue Moon”, „Roxanne”, „What a wonderful world”, „Hit the road Jack” un citas.

Nākamajā sestdienā Sunny Melody džeza vakara ietvaros uzstāsies grupa „Dandelion Wine”.


Sunny Melody pasākumu sēriju mērķis ir likt ikvienam apmeklētājam justies aprūpētam un mīļi gaidītam, sniedzot iespēju aizmirst ikdienas rūpes un baudīt patīkamu vakaru.

Aicinām izmantot iespēju rezervēt galdiņu par 25ls, kurā ietilpst sēdvietas līdz piecām personām, šampanietis un uzkodas. Rezervāciju lūdzu pieteikt pa telefonu: 28651561.

Biļešu cena šajos pasākumos ir 5lvl, kurā iekļauta arī glāze šampanieša. Visu koncertu sākums – 20:00. Biļetes var iegādāties pasākuma dienā pie ieejas, kā arī www.bilesuserviss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV