Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sauleskalna estrādē uzstāsies Dub FX

Renārs Treijs, 03.06.2009. 23:44

3. jūlijā Talsos Sauleskalna estrādē uzstāsies dīdžejs Dub FX no Austrālijas.
Sauleskalna estrādē uzstāsies Dub FX

Šķiet, ka nu jau nevienam vairs nav ne mazāko šaubu par to, ka vasara beidzot ir sākusies ar visu, kas pie tās piederas! Arī tautas kalpi tūlīt jau būs savēlēti, lai tagad darītu savus solītos darbus, un izlaidumu sezona tuvojas noslēgumam, un mums visiem gribās tā kārtīgāk atpūsties, vēlams, – kaut kur tālāk no savām ikdienas rūpēm, prom no ikdienas skriešanas un kņadas..

Noteikti visi zina, ka Kurzemes pusē ir diezgan daudz burvīgu un viesmīlīgu pilsētu, to skaitā arī deviņu pakalnu pilsētu - Talsus. Lai arī šo pilsētu vienmēr visi ir uzskatījuši par samērā atturīgu un klusu, tomēr jebkurš cilvēks, kas ir kaut kādā mērā saistīts ar naktsdzīvi, Jums apgalvos, ka talsiniekiem ļoti un labprāt patīk lieliski pavadīt laiku baudot muzikālus priekšnesumus, kurus nereti pasniedz pazīstami mākslinieki Latvijā, kā arī pa retam kāds, ko pazīst visā pasaulē. Un šī ir tā reize, kad vēlamies Jūs iepazīstināt ar kādu mākslinieku no Austrālijas, kurš pārsvarā uzturas Lielbritānijā un saviem muzikālajiem priekšnesumiem izmanto tikai vienu instrumentu – savu balsi - nedaudz to apstrādājot elektroniski..

Vienā no deviņiem pakalniem – Sauleskalna estrādē, Talsu pilsētas svētku nedēļas nogalē 3.jūlijā Jūs esiet laipni gaidīti iepazīt un izbaudīt klātienē šī vakara galvenā viesa Dub FX unikālo talantu! Viņš ir apbraukājis visu pasauli, pārsvarā uzstājoties ielās, kas visvairāk raksturo viņa būtību, jeb viņa vārdiem „a schizahfrenic gemini beat-boxer performing live in the street with a loop-station and an effex unit...... coz thats what I am I guess..” Godīgi sakot, par viņu tā īsti pat nav ko daudz vēl stāstīt, viņa darbi runā viņam pa priekšu, iegūglējiet un iejūtubizējiet meklētāju lodziņos viņa vārdu un Jums radīsies priekšstats!

Arī iesildītāji un pēcspēlētāji šim pasākumam tika piemeklēti attiecīgi noskaņas radīšanai nevis skaļākie un populārākie brendi. Grupa PeR, kas sevi klasificē arī kā beatbox kolektīvs, dj RUDice un dj No Tape sagatavos dziļāku, nedaudz ielauztu grūvu recepti un to pasniegs siltu līdz ar saulrietu, dj Saa-T kā arī dj Druumz rūpēsies, lai deju mūzikas ielauziena piegarša Jūs nepamestu pasniedzot breakbeat delikateses, dj Gregfull Jums pasniegs saldajā gardas un sulīgas drum’n’bass kompozīcijas, un pasākuma noslēgumā Talsos iecienītais techno no dj Technoroid.

Pasākumu organizē: DN Promo

Pasākuma ģenerālsponsors: DNight

Atbalsta: RedBull, Party Service, BS Partybus, Nightlife.lv, ORB.lv, Sugerfree, NSB Radio, Dancebox, easyget.lv, in-dex.lv, draugiem.lv un negribu.lv!

Ieejas maksa: 4LVL


Pietekumus Black Silver Partybusam, kurš dosies pasākuma dienā no Rīgas uz Talsiem un no rīta atpakaļ, sūtīt uz e-pastu: technoroid@maucam.lv. Vietu skaits ierobežots, brauciena cena 12LVL(turp, atpakaļ, cenā iekļauta arī ieeja pasākumā)!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV