Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Top jauna brīvdabas komēdija “Septītās debesis” ar populārām Zigmara Liepiņa dziesmām

Maija Tālberga, 04.06.2009. 16:26

24. jūlijā Saulkrastu estrādē, atzīmējot savu piekto vasaras brīvdabas izrāžu sezonu, notiks pirmizrāde „Muzikālā teātra 7” gadskārtējai brīvdabas izrādei, kas arī šoreiz būs gaidītākais notikums Latvijas teātru dzīvē vasarā. Šogad deviņās pilsētās „Muzikālais teātris 7” izrādīs Voldemāra Šoriņa sarakstīto un režisēto komēdiju „Septītās debesis”, kurā būs dzirdamas arī populāras Zigmara Liepiņa dziesmas.
Top jauna brīvdabas komēdija “Septītās debesis” ar populārām Zigmara Liepiņa dziesmām

„Šis ir dzīvespriecīgs stāsts par attiecībām un cilvēciskajām vājībām, kas savijušās sarežģītā mīlas daudzstūrī. Katram no izrādes varoņiem ir savas „septītās debesis” – vienam tā ir liela nauda, citam slepenā mīla un kaisle, bet vēl kādam iespēja dzīvot mūžīgi”, stāsta autors Voldemārs Šoriņš, kurš lugu rakstījis ar vieglu ironiju par šiem jautājumiem. Raitā sižeta līnija, spilgti un temperamentīgi raksturi, smieklīgi pārpratumi un sentiments aizraus ikviena latviešu skatītāja sirdi.
 
„Muzikālā teātra 7” jaunajā brīvdabas komēdijā „Septītās debesis” piedalīsies aktieri Juris Kalniņš, Lāsma Kugrēna, Artis Robežnieks, Marija Bērziņa, Jānis Skanis, Inga Misāne, Uldis Norenbergs, Juris Frinbergs, Voldemārs Šoriņš un, kā ik gadu - arī šovasar ļaudis brīvdabas estrādēs smīdinās humoriste Jolanda Suvorova, iejūtoties japāņu biznesa lēdijas lomā. Izrādes radošo kodolu kopā ar Voldemāru Šoriņu, kurš iestudējis arī visus iepriekšējos „Muzikālā teātra 7” brīvdabas darbus, veido horeogrāfs Alberts Kivlenieks, scenogrāfs Jānis Jansons un tērpu stiliste Zane Pallo. Savukārt, muzikālu šo vasaras brīvdabas izrādi padarīs Zigmara Liepiņa hiti („Vēl ir laiks”, „Puķu nakts”, „Ceļojums”, „Dziesma par rozīti”, „Mīļā Magonīt”, „Kiršu lietus” un daudzas citas dziesmas) Aigara Grāvera aranžējumā, ko uz skatuves izdziedās paši aktieri, kā arī  mūziķi Līga Robežniece un Juris Vizbulis.

„Septītās debesis” šovasar skatītājus priecēs Saulkrastos 24. jūlijā, Tukumā 25.jūlijā, Madonā 31.jūlijā, Alūksnē 1.augustā, Preiļos 7.augustā, Valmierā 14.augustā, Saldū 15.augustā, Bauskā 21.augustā, bet jau tradicionāli – izrāžu tūres noslēgums notiks Kuldīgā 22.augustā. Biļetes iepriekšpārdošanā jau nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv, bet no 10.jūnija tās varēs iegādāties arī  pie vietējiem biļešu izplatītājiem pilsētu kultūras namos.

„Muzikālais teātris 7” brīvdabas izrādes iestudē kopš 2005. gada vasaras. Iepriekšējo gadu darbi - „Vella kalpi”, „Robinsona dārgumi”, „Dāvana mūsdienu sievietei” un „Vienas vasaras ministrs” kopā pulcējušas vairāk nekā 130 tūkstošus skatītāju visā valstī, padarot teātri par nozīmīgāko profesionālo brīvdabas izrāžu iestudētāju Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV