Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Dziedātājs Andris Ērglis koncertēs “Sunny Melody”

„Mediaskala Records”, 05.06.2009. 09:46

Šodien, 5. jūnijā, pulksten 21.00 viesnīcas „Europe City Riga” vasaras terasē 6. stāvā - „Sunny Melody” koncertēs Latvijā atzītais mūziķis – konkursa „Jaunais Vilnis” laureāts – Andris Ērglis, kurš ar pavadošo sastāvu vakara viesiem izpildīs pasaulē pazīstamus hitus no Luisa Armstronga, Bītlu, Frenka Sinatras un citu leģendāru skatuves mākslinieku repertuāra.
Dziedātājs Andris Ērglis koncertēs “Sunny Melody”

Izpildot gan pašmāju, gan ārvalstu liriskas melodijas Andris Ērglis jau līdz šim izpelnījies atzinību kā vienīgais dvēselisko dziesmu izpildītājs Latvijā.

Pēc dalības “Jaunajā vilnī”, kurā cita starpā tiek izpildīta arī Jāņa Strazda un Guntara Rača dziesma “Ripoja akmens” latviešu valodā, tieši šī dziesma uzsāk savu uzvaras gājienu pa visiem iespējamajiem topiem un konkursiem, uzvarot Radio SWH un LNT kopīgi rīkotajā dziesmu aptaujā “Cīņas klubs”, tad iegūstot galveno balvu Latvijas Radio aptaujā “Muzikālā banka” un visbeidzot saņemot vienu no prestižākajām mūzikas balvām Latvijā, kas ir uzvara nominācijā “Radio hits” “Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā 2007. gadā.

Par godu koncertam „Sunny Melody” būs sarūpējuši patīkamus pārsteigumus pasākuma apmeklētājiem.

Papildu informācija:
„Biļešu serviss”: www.bilesuserviss.lv
„Sunny Melody”: www.sunny.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV