Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Dziedātājs Andris Daņiļenko dosies jubilejas koncerttūrē

Jānis Daugulis, 05.06.2009. 17:20

Ar koncertu Cēsu kultūras centrā 13.jūnijā aizsāksies Andra Daņiļenko 50 gadu jubilejas koncerttūre pa Latviju kopā ar "Mirage Jazz Orchestra" mūziķiem.

Koncerttūres organizētāji – Džeza orķestru atbalsta biedrība, lauž mūzikas lauciņā ierasto praksi, ka jaunās koncertprogrammas vispirms tiek "apspēlētas " Latvijas pilsētās, un tikai pēc tam tiek atrādītas Rīgas publikai. Ar panākumiem un atsaucību jau ir izskanējis koncerts Nacionālā teātra zālē, kuru klausītāji piepildīja ar ovācijām un grandioziem aplausiem..

Vasara ir vispiemērotākais laiks, lai apceļotu Latviju, tāpēc A. Daņiļenko dodas ceļā, lai tiktos ar saviem klausītājiem un priecētu viņus ar skanīgām dziesmām bigbenda labāko tradīciju skanējumā, kuru nodrošina "Mirage Jazz Orchestra" profesionālais sastāvs.

Kā saka pats dziedātājs- "Latviešu estrādes mūzikas vēsturē esmu ietrāpījis tādā laika periodā, par kuru vēl nesaka - leģendārais un citādiem nopelniem bagātais, un jau nesaka - jauns un daudzsološs. Šobrīd esmu pa vidu."- un viņam ir taisnība, vēl daudz dziesmas izdziedamas, lai tās izskanētu un sildītu klausītāju sirdis.

Koncerti notiks – 10.jūlijā Kandavas estrādē 11.jūlijā Ventspilī, Teātra namā "Jūras vārti",14.jūlijā Dzintaru koncertzālē, 17.jūlijā Liepājas Koncertestrādē "Pūt, vējiņi". Pēc koncertiem Kandavā un Liepājā sekos zaļumballe "Šņāci , Minna !" ar orķestra un solistu piedalīšanos. Zaļumballes starplaikos par apmeklētāju labsajūtu rūpēsies DJ Roberts Gobziņš.

Koncertūres informatīvie atbalstītāji - Latvijas Radio 2 , draugiem.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV