Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Baltie lāči" sniegs lielkoncertu Kurzemē un spēlēs Jāņu balli Vidzemē

Anete Kalniņa, 08.06.2009. 10:53

Piektdien, 3.jūlijā plkst. 19.00 grupa "Baltie lāči" koncertēs Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi", savukārt otrdien, 23.jūnijā pl.23.00 Smiltenē, Jāņukalna estrādē notiks lielā Līgosvētku balle.
"Baltie lāči" sniegs lielkoncertu Kurzemē un spēlēs Jāņu balli Vidzemē

Būdami lieli Latgales patrioti, kuri nevēlas dzīvot nekur citur kā Latgalē, "Baltie lāči" ar īpašu mīlestību gatavojas lielkoncertam Kurzemes sirdī - Liepājā un Vidzemē lielajai ballei Smiltenē.

"Latgalē ir vislielākais potenciāls, attīstības iespējas un sirsnīgākie cilvēki", - saka grupas dibinātājs Andris Baltacis, - " Bet kurzemnieki un vidzemnieki ir tikpat traki, kā mēs!"

Ja kaut reizi būts ballītē, kur par dejotprieku gādā "Baltie lāči", tad par šo Latgales mūziķu dzirkstošo skatuves šarmu un enerģiju vairs nav jāstāsta. Ja ne - ir īstais brīdis to iepazīt pašiem - Liepājas koncertdārzā "Pūt, vējiņi" tiks atskaņoti visi grupas lielākie hīti.

Koncertā piedalīsies arī mūziķu draugi - grupa "Putnu Balle" un LNT šova "Zvaigžņu lietus 2" uzvarētājs, francūzis Nikolā Roldāns.

Jau ziņots, ka grupa ,,Baltie lāči" ir viena no šobrīd populārākajām un noslogotākajām šlāgergrupām Latvijā. Savu pārsteidzošo popularitāti zilo ezeru zemes mūziķi ieguvuši ar rūpīgi veidoto repertuāru (visu dziesmu autori ir paši grupas dalībnieki) un savu emocionālo attieksmi pret publiku.

Divus gadu pēc kārtas "Baltie Lāči" kļuvuši par absolūto uzvarētāju tiešraides balsojumos LTV1 Šlāgeraptaujā". 2008.gadā triumfēja dziesma "Skaidro volūda", 2007.gadā - dziesma "Mātēm".

Uz Liepājas konceru biļetes jau tagad nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs vai internetā www.bilesuparadize.lv, uz Smiltenes līgo balli - Smiltenes kultūras namā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV