Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Post Club atklās bikini sezonu

Viktors Bukults, 08.06.2009. 15:44

Sestdien,13.jūnijā Jelgavas Post Club notiks īpašs pasākums Ibiza Special - Bikini sezonas atklāšana. Pasākuma īpašie viesi būs DJ Ed Dedano & Diana Moon ar Live vokālo izpildījumu.
Post Club atklās bikini sezonu

Apmeklētajus sagaidīs bikini meitenes. Kā jau īstai vasarai pienākas, pasākumā būs go-go meitenes īsos svārciņos, ziedlapiņas un ziedi, puķaini krekli, šorti, vasarīgas krāsas un sajūtas.

Pasākuma īpašie viesi uz kluba galvenās skatuves būs DJ Ed De Dano & Diana Moon ar Live uzstāšanos.

Par "New Latvian voice of dance music" ("Flash" žurnāls 2007) nodēvētā - DJ Ed De Dano muzikālās gaitas aizsākās 2001. gadā, kopā ar Dj Rise, tolaik populārajā "Pupu Lounge". Viņa setus var dzirdēt daudzu globālu radiostaciju šovos: Proton Radio, Frisky Radio (ASV), Dance Radio (Grieķija), MasMusic (Meksika), Radio Real (Ungārija), un Baltijas radiostacijās Radio 2 (Igaunija) un ZIP FM (Lietuva).  Ed De Dano skatuves valoda apvieno visus promoterus, dīdžejus, dizainerus un mūziķus - citiem vārdiem, visus tos, kas tā vai savādāk saistīts ar Elektronisko deju mūziku. Patreiz De Dano ir viens no promoteru visiecienītākajiem Latvijas dīdžejiem, kura setus pazīst arī Baltijas krasta otrajā pusē.

Jaunā dziedātāja un dziesmu autore Dianu Moon  ir veiksmīgi startējusi tādos starptautiskos un Latvijas mēroga vokālistu konkursos un festivāos kā Fizz Star, Jaunās Zvaigznes, Jaunais Vilnis, Castro Caro festivāls (Itālija), UK Idol 2008 (Lielbritānija), Il Canta Giro 2008( Itālija) u. c.

Plašākai publikai viņa sevi pieteica ar dalību realitātes šovā “Talantu Aģentūra”, kurā ieguva godpilno trešo vietu. Pērn jaunā mūziķe guva lieliskus panākumus Lielbritānijas konkursā "UK Idol 2008",  izturot 10 000 dalībnieku konkurenci un gūstot iespēju dziedāt pašsacerāto dziesmu "Jump& Jive" Londonas reģionālajā finālā. Latvijas vārds izskanēja Lielbritānijā līdz ar Dianas uzstāšanos. Šobrīd dziedātāja gatavo savu debijas albumu angļu un itāļu valodā sadarbībā ar Niku Matvejevu un paralēli īsteno R’n’B/dance mūzikas projektus kopā ar Noface producentu. Albumā tiks iekļauta arī dziesma „Jump And Jive”, ar kuru dziedātāja pārstāvēja Latviju UK Idol 2008. Diana Moon ir arī starptautiskā projekta "Go Blonde" tituldziesmas autore Latvijā  un balvas ieguvēja nominācijā “Blondā dziedātāja 2009”.

Pasākuma ”Ibiza – Special” DressCode –  saulesbrilles. Pirmajiem 50 apmeklētājiem – atspirdzinošs welcomedrink! Atbalsta pasākmu – veikals NewYorker.

Vairāk informācijas:
www.post-club.lv
www.myspace.com/eddedanodj 
www.draugiem.lv/music2/artist/?id=16065

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV