Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

“White Liner” dodas pretim saulrietam

Mārtiņš Fridrihsons, 08.06.2009. 15:58

13. jūnijā norisināsies gadskārtējais pasākums ar nosaukumu “White Liner”, kas jau otro gadu pēc kārtas notiks uz „open air” kuģīša „Jūrmala”, ziņo  Discoteq promotion.
“White Liner” dodas pretim saulrietam

White Liner – tā ir vieta, kur satiekas draugi, kur paziņas kļūst par draugiem, tā ir vieta, kuru aptver cilvēku prieks un smaidi, tosti un smiekli, rāmā Daugava... vieta, kuru silda saule kā nevienu citu... vieta, kurā house mūzika saistās tikai ar vienu vienīgu krāsu – baltu. Prieka un emociju pilnais piedzīvojums, kurā ik gadu piedalās vairāki simti naksnīgās atpūtas cienītāji, ir gatavs startēt arī šogad, lai atklātu vasaras iestāšanos.

Šogad lainers ir ieņēmis vienu vienīgu kursu – pretim saulrietam, pretim vēl vienai neaizmirstamai naktij pašā jūras krastā, pretim pavisam jaunas izklaides vietas atklāšanai Jūrmalas pludmalē... White Liner atstās 11. novembra krastmalu tieši plkst. 19:00, lai dotos uz Bulduru pludmali, kur līdz pat saullēktam notiks jaunā vasaras nakts dzīves galapunkta „Praia” Grand Opening pasākums.

Brauciena laikā apmeklētājus priecēs kopumā seši dīdžeji, kuru sastāvs šogad ir – Mikas [Club Agency, LT], Dr. Mushroom & De Mant (FreakieBeats, LT), Rise [Flyingmice, LV], Andre Crash [Tasty Soundz, LV] un Johny Adroit [Discoteq, LV]. Turpinājumā pludmalē ar Praia Grand Opening pasākuma dīdžejem uz skatuves redzēsim arī Discoteq dīdžejus Ratz Lukas un Hipp (vairāk info www.praia.lv).

Visus White Liner apmeklētājus plkst. 4:00 sagaidīs autobus, lai nogādātu atpakaļ ceļojuma starta punktā, 11. novembra krastmalā pie Strēlnieku laukuma*

Gaidām visus šī pasākuma atbalstītājus 13. jūnijā plkst. 19:00, 11. novembra krastmalā, pretim Strēlnieku laukumam. Šogad, kuģītis veiks tikai vienu vienīgu reisu  Rīga – Lielupe.

Visiem, kas vēlas piedalīties braucienā, lūdzam sūtīt pieteikumu viesu sarakstam – dalībnieka vārdu, uzvārdu, e-pastu un telefona numuru uz meetme@discoteq.lv, lai reģistrētos braucienam. Pasažieru skaits uz klāja ir ierobežots – 150, tāpēc lūdzam pieteikumus sūtīt laicīgi.

Dalības maksa:

Guest list – 5 LVL
Uz vietas – 6 LVL

* Brauciens atpakaļ uz Rīgu – 1,5 Ls

Atbalsta: DQ TV, nightlife.lv, draugiem.lv, club.lv, tvnet.lv, apollo.lv, easyget.lv, ind-ex.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV