Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Neaizmirstama nakts Havaju stilā Andrejsalā

andrejsala.lv, 09.06.2009. 09:05

Piektdien, 12. jūnijā, Andrejsalas Peldošā darbnīca būs atvērta ikvienam, kas vēlēsies jauki pavadīt laiku Havaju stilā (sākums – pulksten 22.03). Pasākuma rīkotāji norāda, ka apmeklētājiem mugurā jāvelk puķains krekls, kājās jābūt jēzenēm un seju jārotā starojošam smaidam. Apmeklētājiem tiek piedāvāta nokļūšana Peldošajā darbnīcā ar speciālu autobusu bez maksas, vien nepieciešams šādu vēlmi pieteikt pasākuma organizatoriem.
Neaizmirstama nakts Havaju stilā Andrejsalā

Vakara gaitā klātesošo ausis un sirdi priecēs DJ Get Dizzy, DJ Sargs, DJ Kress, DJ T un DJ Luxurious. Dāmas, saturieties – bārmenis pārsteigs jūs ar pasakainiem, veldzējošiem, vasarīgiem kokteiļiem neierobežotos daudzumos. Kungi, saturieties – bagātīgs dzērienu klāsts jūs priecēs neierobežotos daudzumos!

Aproces (ieejas biļetes funkcija) ir pārdošanā jau tagad! Par 15 latiem iegādājoties aproci līdz trešdienai, 10. jūnijam, jums būs iespēja ieņemt VIP vietu, tikt pie uzkodām un ūdenspīpes (sīkāka informācija – pie organizatoriem). Cenā ietilpst ritmiska mūzika visa vakara garumā, karstas dejas, apburošas meitenes, body-art, hennas tetovējumi, uguns šovs, atrakcijas, balvas, kokteiļi Havaju stilā un citi pārsteigumi. Aproci varēs dabūt arī pasākuma dienā, taču tad būs jāiztiek bez VIP ekstrām.

Noslēdzoties pasākumam, autobuss (Tax-Bus) nogādās viesus uz pēcballi bārā Salt’n'Pepper, kur skaistās bārmenes būs sarūpējušas pārsteigumus tiem, kas nāks ar aprocēm no Hawaii Party Andrejsalā!

Organizatori: Dāvis, 26464982, davis.vidins@inbox.lv; Krišs, 28396638, thez@inbox.lv. 

Atbalsts: Salt’n’Pepper, Grila Bārs, Red Bull, www.abragciems.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV