Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

VERY COOL PEOPLE uzstāsies Mākslas darbinieku namā

Mākslas darbinieku nams, 09.06.2009. 17:20

19. jūnijā notiks VERY COOL PEOPLE albuma atbalsta koncerts Mākslas darbinieku namā. Šis arī ir domāts kā “Līgo brīvdienu” atklāšanas koncerts, pirms došanās ārpus Rīgas, Jāņu svinībās.
VERY COOL PEOPLE uzstāsies Mākslas darbinieku namā

Koncertā būs dzirdamas kompozīcijas no puišu jaunā albuma, kā arī vairāki skaņdarbi, kuri netika iekļauti albumā.

Šis koncerts sāksies agrāk kā citi VCP koncerti, līdz ar to koncertu varēs apmeklēt cilvēki, kuriem patīk jazz/funk apvienības mūzika, taču pie sirds neiet vēlā nakts klubu dzīve un atmosfēra. Koncerta laikā darbosies kafejnīca.

Katrs divdesmitais 19. jūnija albuma atbalsta koncerta apmeklētājs Mākslas darbinieku namā saņems albumu par brīvu. Koncertā tas būs arī nopērkams par īpašu cenu, kā arī albums pieejams digitālā formātā platforma.lv mājas lapā. Albums tiek izdots CD formātā ar “FREEGOLD” atbalstu. Koncertu atbalsta un informē delfi.lv

Jūs izklaidēs:
Elvijs Grafcovs – guitar; Toms Poišs – bass; Toms Rudzinskis – sax; Māris Vitkus – keys & synth; Jānis Jaunalksnis – drums & percussions.

Vieta: Mākslas darbinieku nams, Vaļņu iela 9(ieeja no Zirgu ielas);
Laiks: 20:00;
Ieeja: 3 Ls(iepriekšpārdošanā); 4 Ls koncerta dienā.

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu servisa kasēs un Mākslas darbinieku namā (www.mdn.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV