Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Intars Busulis ar solo koncertiem „Tāds es esmu...” uzstāsies Dzintaru koncertzālē

Una Taal, 10.06.2009. 15:38 | komentāri (1)

Bez uzliktām maskām, bez liekiem PR trikiem, atkal ar jaunu, trakulīgu, nepārspējamu emociju vilni savus klausītājus pārsteigs Intars Busulis, 15. un 16. jūlijā sniedzot divus solo koncertus Dzintaros.
Intars Busulis ar solo koncertiem „Tāds es esmu...” uzstāsies  Dzintaru koncertzālē

Koncertos „Tāds es esmu...” caur savām dziesmām un uzrunām viņš solās būt patiess, vienkāršs, jautrs, mīlošs, draudzīgs, brīžiem nerātns un arī skumjš – tāds, kāds viņš ir.

Koncerta apmeklētājus sagaida Intara Busuļa un Kārļa Lāča jaunu dziesmu pirmatskaņojumi, neiztrūkstoši tiks izpildīts līdz šim populārākais repertuārs un jazz programma.

Pārsteigums daudziem varētu būt tuvo austrumu ritmu bloks. Ar šīs mūzikas noskaņām un ritmiem Intars ir aizrāvies nu jau kādu laiku.

Kopā ar Intaru muzicēs viņa draugi un komandas biedri: grupas Sweet Waterz un Lady’s Sweet.

Intara talanta cienītājus sagaida daudzi muzikāli vasaras tveices cienīgi pārsteigumi, pie kuru veiksmīgas atrādīšanas jau vairākus mēnešus strādā Intara draugs, režisors Viktors Runtulis, kurš arī pagājušajā gadā bija Dzintaros notikušo rudens koncertu režisors.

Intara un Viktora Runtuļa kopdarbu varēs vērot arī 17. un 18. jūlijā turpat Dzintaru koncertzālē, kur skatītāji varēs baudīt koncertuzvedumu „Labākais no Cabaret!”.

Biļetes iepriekšpārdošanā „Biļešu Paradīzes” kasēs vai www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācijas: www.intarsbusulis.com un www.virusart.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV