Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Latviešu biedrības nama Kamīnzālē piektdienās notiek džeza vakari Jazz for inspiration

Creative Arts Management, 12.06.2009. 13:09

12.jūnijā plkst. 19.30 Latviešu biedrības nama Kamīnzālē koncertē City Jazz Big Band.

12.jūnijā plkst. 19.30 Latviešu biedrības nama Kamīnzālē džeza vakara Jazz for inspiration ietvaros koncertē City Jazz Big Band.

Uzziņa par City Jazz Big Band:

City Jazz Big Band - 2007. gadā dibināja vairāki jauni, profesionāli un aktīvi Latvijas džeza mūziķi. Tas ir pašlaik vienīgais pilna modernā sastāva bigbends Latvijā. Šī mūziķu apvienība savas īsās pastāvēšanas laikā ir piedzīvojusi milzīgu māksliniecisko attīstību un tai arvien vēl ir liels potenciāls. Reti kurš ansamblis var lepoties ar šādu talanta un entuziasma apvienojumu. Bigbenda unikālo skanējumu raksturo tā dalībnieku komponētā oriģinālmūzika.

Ar City Jazz Big Band dažādos koncertos kopā muzicējuši daudzi domu biedri, tostarp Raimonds Macats, Arnis Mednis, Gints Pabērzs, Aivars Krūmiņš, Jānis Stībelis, Linda Leen, DJ Monsta un Tiago Loei – brazīliešu perkusionists, kuram tik ļoti iepatikusies uzstāšanās ar šo bigbendu, ka viņš arī pievienojies tā pamatsastāvam. City Jazz Big Band, līdera un vadītāja, ieskaņotā Kārļa Vanaga kompozīcija ''Chemistry of Joy'' iekļauta Māra Briežkalna producētajā albumā ''Latvia Jazz 2008''. Sadarbībā ar dziedātāju Jāni Stībeli ieskaņots singls ''Be With Me''

Uzziņa par organizatoriem:

Creative Arts Management ir jauna, radošu ideju realizācijas organizācija, kura nodarbojas ar mūzikas menedžmentu un koncertu rīkošanu.  Uzsākot darbību, Creative Arts Management prioritāte un vadlīnija ir inovatīvas idejas un jaunas sejas ar radošu potenciālu mākslas un mūzikas projektos.                                         

Biļetes: www.bilesuparadize.lv un Latviešu biedrības nama kasēs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV