Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Daugavpils Oranžais koris noslēgs koncertu sēriju klubā “Essential”

Jānis Penka, 15.06.2009. 13:29

Svētdien, 21.jūnijā Čili Pica Drauga kartes, Platforma.lv un Pro1 HD Studio organizēto dzīvās mūzikas koncertu sēriju klubā “Essential” noslēgs izpildītāji no Latgales – Atis Auzāns un Daugavpils Oranžais koris, kā arī etnoroka grupa “Laimas muzykanti”. Ar Čili Picas Drauga karti un Essential kluba karti ieeja bez maksas.
Daugavpils Oranžais koris noslēgs koncertu sēriju klubā “Essential”

Koncertā Daugavpils koris izpildīs dziesmas no sava nupat klajā nākušā albuma. Skanēs gan kora pirmais singls – latgaliešu tautas dziesma “Kur gaismeņa”, kas pēc pēdējo mēnešu rādītājiem ir viena no visvairāk lejuplādētajām dziesmām Latvijā, gan šī brīža aktuālais singls sadarbībā ar Lieni Šomasi “Ar Tavu vārdu”, gan arī citas iemīļotas dziesmas – Maikla Džeksona “Earth Song”, īru tautas dziesma “Belle of the Belfast city”, “Electric Light Orchestra” radītā “Rock and Roll is King” un citas.

Koncertā viesosies arī pazīstamā grupa “Laimas muzykanti” Artūra Uškāna vadībā. Tā dibināta 1995.gadā Daugavpils universitātē un laika gaitā no folkloras kopas kļuvusi par populāru latviešu etnoroka grupu.

Ikviens un īpaši tie, kas brīvdienas pavadīs galvaspilsētā, ir aicināti klātienē vērot Latgalei veltīto koncertu – TV ierakstu klubā “Essential” plkst. 14:30 (ieeja no plkst. 14) un plkst. 20 (ieeja no plkst. 19). Uz dienas koncertu bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, darbosies bērnu istaba, kur mazuļus izklaidēs Pepija no “Ballītes bērniem” Jampadrača (www.ballitesberniem.lv). Pēc vakara koncerta notiks “afterparty” ballīte.

Biļetes par 1 vai 2 Ls iepriekšpārdošanā – www.bezrindas.lv. Pirms koncerta – par latu dārgāk. Čili Picas Drauga kartes un Essential Club kartes īpašniekiem ieeja par brīvu. Piedaloties konkursā mājas lapā Platforma.lv, iespējams laimēt koncerta ielūgumus.

Svētdienās koncertus var vērot interneta tiešraidē mājas lapā www.Platforma.lv, kā arī piektdienās plkst. 20 Latvijas Mūzikas kanālā.

Šis būs desmitais un pēdējais koncerts pirms vasaras brīvdienām. Līdz šim nofilmēti jau deviņi koncerti – Otra Puse, The Hobos, Dzelzs Vilks, Liene Šomase, Yana Kay&Intars Rešetins, Melo-M, Aigars Voitišķis, Putnu Balle, Iļģi, Igo un Ella.

Koncertus piedāvā Čili Pica Drauga karte, Platforma.lv, Pro1 HD Studio, Club Essential un LMK. Ar Čili Picas Drauga karti baudi Čili Picas jauno ēdienkarti par vislabākajām cenām un klausies vislabāko mūziku!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV