Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Iļģi” un Igo šonedēļ uzstāsies Doma Laukumā

Agris Semēvics, 15.06.2009. 17:57

Sākoties pirmsjāņu nedēļai, vasaras muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu” informē par diviem nozīmīgiem koncertiem, kurus pilnīgi bez maksas būs iespēja baudīt,  iegriežoties Vecrīgā, Doma Laukumā.
“Iļģi” un Igo šonedēļ uzstāsies Doma Laukumā

Šo trešdien, 17. jūnijā, par ielīgošanas atmosfēru šeit parūpēsies grupa “Iļģi”, savukārt divas dienas vēlāk – piektdien, 19. jūnijā, no „Nekādu Problēmu” skatuves visus muzikāli uzrunās Igo. Tradicionāli abi muzikālie priekšnesumu sāksies īsi pēc plkst. 19:00.

Jāpiebilst, ka, jau kopš maija vidus, vasaras muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu” katru dienu saviem apmeklētājiem piedāvā baudīt bezmaksas akustiskos koncertus un līdz šodienai uz restorāna skatuves jau ir pabijušas tādas Latvijā atzītas muzikālās personības kā Pits Andersons, Ūdrūtis&Kronbergs, Ieva Karēvica, kā arī grupas “Lādezers”, “The Briefing”, “Ēnas”, “Dzelzs Vilks” un citi populāri izpildītāji.

Šis nedēļas koncerti:
pirmdiena, 15. jūnijs - Andželo, Juris Kristons, Roberts Daugulis, Eduards Glotovs;
otrdiena, 16. jūnijs - Blues Gang;
trešdiena, 17. jūnijs – Iļģi;
ceturtdiena, 18. jūnijs - The Briefing;
piektdiena, 19. jūnijs – IGO;
sestdiena, 20. jūnijs - Andželo, Juris Kristons, Roberts Daugulis, Eduards Glotovs;
svētdiena, 21. jūnijs  -Rockabilly Apple.
Šajā sakarā vēl būtu piebilstams, ka visus Rīgā līgotājus uz koncertu 23. jūnija vakarā restorānā „Nekādu Problēmu” ielūdz grupa Dzelzs Vilks!!!

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu pasākumu afišu, ēdienu un dzērienu kartes, notikušo pasākumu foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv.






Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV