Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šopiektdien Rock’n’Riga notiks Garāžas dueļu superfināls

Gustavs Terzens, 16.06.2009. 15:42 | komentāri (5)

Trīs mēnešu garumā uz Rock’n’Riga skatuves savā starpā ir sacentušās sešpadsmit grupas un tikai viena šopiektdien, 19. jūnijā,  iegūs galveno balvu – R’N’R speciālo uzkrājumu, kura apjoms šobrīd ir 1023 LVL.
Šopiektdien Rock’n’Riga notiks Garāžas dueļu superfināls

Superfinālā viena otrai pretim stāsies grupas “Rebel Yell” un “Wild”. Noteikumi būs skarbāki, jo ierasto trīs dziesmu vietā cīņai jāgatavo piecas, no kurām trīs ir rokmūzikas absolūtās pērles, kā arī priekšnesumam grupas gatavo katra vienu oriģinālskaņdarbu. Abas grupas līdz šim ir izcēlušās ar kuplu atbalstītāju pulku, kas nozīmē, ka šopiektdien ovācijas var būt līdzvērtīgā skaļumā abām komandām. Tomēr uzvaru svinēs tā, kura klātesošo skatītāju klausītāju sirdis iekaros visvairāk. Visu noteiks ovāciju spēks!

Paralēli dueļiem, sestdienās R’N’R joprojām notiek jau zināmu grupu koncerti. Šosestdien, 20.jūnijā, uzstāsies alternatīvā roka grupa “Exit”, kuriem pavisam nesen klajā nāca jauns albums!

R’N’R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV