Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Komentāri rakstam: Šopiektdien Rock’n’Riga notiks Garāžas dueļu superfināls

jaunākie lejā

Dzērājs 16.06.2009. 19:00

es par Wild

Oga 16.06.2009. 19:35

es arī!

Hit 16.06.2009. 19:58

count me in =)

123 16.06.2009. 23:48

Nu Wild viennozīmīgi ir labāki. Gan atieksmē, gan arī spēlēšanas kvalitātē. Rebel ļoti slikti nospēlēja pusfinālā. Tur noteikti bija jāuzvar tiem otriem.

Jurkinc 20.06.2009. 14:06

Labs darbs terzenam, ka spēja izveidot Rīgā vietu, kur normāli cilvēki savācas... bet ar šo garāžu pasākumu terzens smagi sabojāja iespaidu par sevi! pilnīgi nesaprotami jau no paša sākuma tendenciozi atbalstot savus mīļuļus rebel yell... jau no paša sākuma pret Blackout kur blackout bija labāki un pusfinālā kur rebell yell bija vienkārši slikti... un tāpat arī finālā – piekrītu, ka balsojums bija līdzīgs, bet terzens visu izšķīra 2. kārtā kur WILD atbalstītāji bija pārliecinoši pārāki, vienkārši atdeva punktu rebell yell, šādā veidā visiem vienkārši iespļaujot sejā un parādot, ka kurš te ir mājas saimnieks un kurš izvēlas uzvarētājus.. un visbeidzot 5. balsojumā, kur kad bija jāatbalsta sava grupa, WILD fani bija skaļāki, bet terzens gaidīja... skatījās, ka sadzērušies pāris resnie pie skatuves spieda wild fanēm mutes ciet un priecājās, ka cik labi, ka klubā apsardze nav vajadzīga … līgojās, sviedri pilēja no padusēm un gaidīja un līgojās un kad vienā brīdī, kad pēc noteikumiem balsojums bija beidzies un wild fani pieklusa, viņam uzreiz smaids uz sejas un atdeva uzvaru rebell yell.. protams – saprotu, viņš saimnieks un pats diktē noteikumus un tās ir viņa tiesības, bet manas tiesības ir pateikt sabiedrībai, ka lai netic vairs, ja viņš vēl kādu reizi teiks, ka vienādas iespējas ir visiem un visu izšķirs publika – terzen, saki nākamreiz kā ir, ka TU esi tiesnesis un vismaz es savu balsi pietaupīšu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV