Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Nedēļas nogalē „Fonoklubā” uzstāsies Megafons un DJ Krēsls

Jānis Sildniks, 19.06.2009. 00:11

Ņemot vērā, ka līdz Fonofestam atlikušas vairs tikai divas nedēļas, norit nopietni sagatavošanās darbi, lai 3. un 4. jūlijs paliktu atmiņā līdz pat nākošā gada festivālam, tāpēc arī „Fonoklubs” dodas pelnītā atvaļinājumā. Tiesa, tikai uz divām nedēļām.
Nedēļas nogalē „Fonoklubā” uzstāsies Megafons un DJ Krēsls

Piektdien, 19. jūnijā, izklaidēt mūs ieradīsies slavenais grupas „All Day Long” pārstāvis Megafons, kā arī skandalozais, visur esošais igauņu kokles virtuozs, izbijušais alkoholiķis un atkarībnieks - Asnāts Sēne. Pavisam neilgi pēc viņa pēdējā seksa skandāla Asnāts tika pieķerts azartspēļu iestādē, izklaidējoties ar šaubīga paskata tipiņiem.

Savukārt sestdien pie „Fonokluba” DJ pults ārdīsies visiem kluba apmeklētājiem labi zināmais Dj Krēsls. Mierīgais, nosvērtais un vienmēr domīgais mākslinieks retu reizi parāda pavisam citu „es”, tāpēc esiet uzmanīgi – nekad nevar zināt, ko Dj Krēsls būs mums sagādājis šoreiz.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV