Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Nekādu Problēmu” piedāvā Līgo vakaru Doma Laukumā

Agris Semēvics, 19.06.2009. 09:17

Pirmsjāņu nedēļas pašā viducī – šo trešdien, 17. jūnijā, vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” emocionālu ielīgošanas koncertu sniedza grupa “Iļģi”.
“Nekādu Problēmu” piedāvā Līgo vakaru Doma Laukumā

Galerijas:

Savukārt jau šovakar – piektdien, 19. jūnijā, „Nekādu Problēmu” ikvienu aicina iegriezties vasarīgajā Doma Laukumā un izbaudīt Igo akustisko koncertu, kurš tradicionāli sāksies īsi pēc plkst. 19:00.

Tuvākie koncerti vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu”:
piektdiena, 19. jūnijs – Igo;
sestdiena, 20. jūnijs - Andželo, Juris Kristons, Roberts Daugulis, Eduards Glotovs;
svētdiena, 21. jūnijs  -Rockabilly Apple;
pirmdiena, 22. jūnijs - Jūlija Zakirova, Kristaps Vanadziņš, Kaspars Grigalis, Oskars Sproģis;
otrdiena, 23. jūnijs - Dzelzs Vilks;
trešdiena, 24. jūnijs - Diāna Pīrāgs & Gipsy Mania;
ceturtdiena, 25. jūnijs - Riga Metro;
piektdiena, 26. jūnijs – Romiros;
sestdiena, 27. jūnijs - Laimis Rācenājs;
svētdiena, 28. jūnijs - Pits Andersons.

Bet… visiem Rīgā līgotājiem vasaras muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu” izsaka netradicionālu piedāvājumu - JĀŅOJAM DOMA LAUKUMĀ!!! ...un darām to otrdien, 23. jūnijā no plkst. 20:00, kopā ar grupu DZELZS VILKS!!! …un būs gan tautasdziesmas, gan danči, gan rock'n'roll.

Visas Līgo dienas garumā restorānā skanēs tikai un vienīgi latviešu mūzika, bet pēc grupas Dzelzs Vilks koncerta, aptuveni no plkst. 23:00, Ārija Šķepasta un viņa dziedošās komandas virsvadībā visi dziedāsim Līgo un latviešu "galda" dziesmas. Dziesmu teksti būs pieejami. Labākajiem līdzi dziedātājiem, protams, balvas!!!

Līgo vakarā tiekamies vietā, kur nav problēmu!!!

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu pasākumu afišu, ēdienu un dzērienu kartes, notikušo pasākumu foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV