Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pirms “Neurosis” uzstāsies grupa “Tesa” kopā ar Edgaru Rubeni

SKYR, 25.06.2009. 23:52

27.jūnija koncertā “Grīvas mēbelēs” pirms grupas “Neurosis” kā īpašie koncerta viesi uzstāsies “Tesa” kopā ar Edgaru Rubeni.
Pirms “Neurosis” uzstāsies grupa “Tesa” kopā ar Edgaru Rubeni

Kopš 2005.gada, kad trio “Tesa” uzsāka savas gaitas mūzikā kopā, tas ir kļuvis par vienu no vietējās smagās, kā arī eksperimentālās mūzikas flagmaņiem un iespaidīgākajām koncertgrupām. 2008.gada festivāla “Skaņu Mežs” publikai tika sagatavots pārsteigums – grupai pievienojās viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes ģitāristiem Edgars Rubenis. Reiz “atnākusi, ieraudzījusi un nospēlējusi”, četrotne kopā muzicēšanu atlika līdz ziemai, kad atkal kopā spēlēja bāra “Ļeņingrada” dzimšanas dienas svinībās. Nu pienākusi trešā reize. Kopā ar  vienu no spilgtākajām parādībām smagajā mūzikā pēdējos padsmit gadus – grupu “Neurosis”.

Maskavas Oldskool Kids ierakstu izdevniecības paspārnē jau izdoti trīs “Tesa’s” studijas ieraksti – “Tagad” (2006), “Nekad” (2007) un iepriekšējā gada nogalē publiski atrādītais “Heartbeatsfromthesky”. Pēdējos divus no tiem vinilā materializējis pašmāju melomāns-inkognito Presiite. Ar vairākiem piegājieniem krustu šķērsu koncertējot izbraukāta ir gandrīz visa Eiropa, kā arī Neatkarīgo Valstu Savienība, taču “Tesa” nedomā apstāties. Jūlija beigās grupa uztāsies lielākajā Austrumeiropas hardcore un punk festivālā Fluff Fest Čehijā, kļūstot par pirmajiem latviešu mūziķiem tā vēsturē. Tāpat pārskatāmas nākotnes plānos ietilpst jau ceturtais studijas ieraksts.

Ieeja koncertā 27.jūnijā “Grīvas mēbelēs” (Daugavrgrīvas ielā 31-k3) no plkst. 20:00. Biļetes uz koncertu joprojām nopērkamas visās “Biļešu Serviss” kasēs.

Resursi internetā:
www.tesaband.lv
www.myspace.com/tesaband

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV