Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Liepājā notiks „Shine Cafe” Grand Opening ballīte

Shine Cafe, 30.06.2009. 11:50

3.jūlijā Liepājas pludmalē (pie glābšanas stacijas) notiks „Shine Cafe” Grand Opening ballīte. „Shine Cafe” ir brīvdabas pasākumi Liepājas pludmalē, kas apvieno jūras brīzi, house mūziku un tās cienītājus zem saulrieta stariem, radot lielisku vasaras noskaņu.
Liepājā notiks „Shine Cafe” Grand Opening ballīte

Patīkami pavadīt laiku un dejot pie house mūzikas ritmiem – tas ir galvenais pasākuma mērķis.

3.jūlijā „Shine Cafe” muzikālo ceļojumu aizsāks 8 mākslinieki.  Pasākuma īpašie viesi ir DJTOP2008 otrās un trešas vietas ieguvēji - ANDRE CRASH aka DJ Crash (Tasty Soundz/Latex Records) un DJ SAINT (Kazantip Baltic).

ANDRE CRASH trīs reizes piedalījās pasaules vadošajā elektoriniskās mūzikas pasākumā „Sensation White” (LV un LT). 2006.gadā ieguva titulu „Latvijas Dj Nr.1”, kuru rīkoja portāls „Nightlife”, 2007. un 2008.gadā tajā pašā aptaujā Crash ieguva otrās vietas. Pērn kopā ar Flyingmice ierakstīja savu pirmo singlu „Back to Chicago”, kas ieguva 5 zvaigžņu atzīmi un titulu „recommended” pasaules vadošā klubu kultūras žurnālā DJMAG.
Crash kopā ar draugiem Deros, Alias, Franzo Kolms un Laso ir nodibinājis dj leiblu „Tasty Soundz” un 2008.gada setembrī apvienība izlaida savu pirmo treku „Vittoria”. Šogad februārī Andre Crash tika izvēlēts par warm up dīdžeju TIESTO koncertam Viļņā.

DJ SAINT 2005.gadā ir izveidojis Kazantip republikas pārstāvniecību Latvijā – Kazantip.lv, kas 2008.gadā paplašināja savas robežas un tagad darbojas visās Baltijas valstīs. Saint bija rezidents klubā Chocolate & Paper, kā arī promouters tādā sēriju pasākumā kā „Shark Energy” ar Bogdanu Taranu un privātpasākumu sērijā „Soul Heaven” kopā ar Electricano un Uppfade.

Uzstāsies mūsu draugi no housemusic.lv – GURETSKY & ESONIQ. Liepāju pārstāvēs NIKULIN aka Dj Nik (L-city house), INDIGO (ex-Resonanse), OCEANCHILD un ANDREY E.

Sīkāku informāciju par dīdžejiem un pasākumu lasiet www.shinecafe.lv

Aizpildiet anketu „Shine Cafe” mājaslapā – www.shinecafe.lv – un piedalieties Shine Cafe.Open Stafe pasākumā, kurš norisināsies 17.jūlijā Liepājas pludmalē.

Blakus darbosies kafeinīca – bārs.

Lai pilnīgi izbaudītu vasaras noskaņu pludmalē, pasākums startē jau 18.00.

Ieeja līdz 22.00 – bezmaksas, pēc 2 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV