Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

White Liner dodas savā vienīgajā reisā

Mārtiņš Fridrihsons, 30.06.2009. 16:30

Baltais laineris ir pieņēmis lēmumu, mirdzot tikai vienā krāsā, doties tikai vienā reisā, uzņemt tikai vienu vienīgu kursu ... pretī jūrai, pretī saulrietam – tas viss 4. jūlijā.
White Liner dodas savā vienīgajā reisā

Tikai viens vienīgs brauciens, viens saulriets  viena atgriešanās krastā, divu ar pus stundu garumā kopā ar dīdžejiem Andre Crash, Rise, Ratz Lukas, Johny Adroit un Hipp. Brauciens ilgs divas ar pusi stundas. Šī brauciena mērķis ir izvēlēts Rīgas jūras līcis, vieta kur Daugava ietek jūrā, ideāla vieta saulrieta sagaidīšanai.

Dress kods pasākumam paliek nemainīgs un tas ir balts.

Visiem, kas vēlas piedalīties braucienā, lūdzam sūtīt pieteikumu ar pasažiera  vārdu, uzvārdu, e-pastu un telefona numuru uz meetme@discoteq.lv, lai reģistrētos braucienam. Pasažieru skaits uz klāja ir ierobežots – 150, tāpēc lūdzam laicīgi sūtīt pieteikumus.

Dalība:
Viesu saraksts – 5 LVL
Uz klāja – 6 LVL

Afterparty
Tieši plkst. 24:00 11. novembra krastmalā, Strēlnieku laukumā 3 bezmaksas Mercedes Benz autobusi sagaidīs tos, kuri vēlas doties uz Praia lounge www.praia.lv atklāšanas nakti Bulduru pludmalē – Jūrmalā!!!

Post Scriptum
Atcerēsimies vēl nesenās pagātnes notikumus, kad laiku apstākļu dēļ, lainera reisu nācās pārlikt no 13. jūnija vakara uz  šo - 4. jūliju. Pateicamies par sapratni  tiem, kuri bija iecerējuši doties iepriekšējā braucienā, kā arī lūdzam visus pievienoties šai - īstajai  reizei.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV