Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kaspar Kondrat un Roland Privert iesaistās kopprojektā

Propeller Productions, 30.06.2009. 17:56

Dīdžeji un producenti Kaspar Kondrat un Roland Privert nupat beiguši darbu pie šīs vasaras trance mūzikas skaņu celiņa veidošanas. Jaunais audio mikss sauksies „Kaspar Kondrat & Roland Privert present... LIFE'S A B**CH!“ un tas tiks izdots arī CD formātā.
Kaspar Kondrat un Roland Privert iesaistās kopprojektā

Plašākai auditorijai šis kompaktdisks pirmo reizi būs pieejams abu dīdžeju uzstāšanās laikā lielākajā deju mūzikas festivālā „Moonlight Party“. Kaspar Kondrat un Roland Privert uzstāsies rītausmā uz pasākuma galvenās skatuves.

Viss sākās divtūkstošajā gadā, kad viens no šodienas pieprasītākajiem Latvijas diskžokejiem Kaspar Kondrat sāka novērtēt jaunā trance mūzikas producenta Roland Privert centienus, kurš jau kādu laiku regulāri Kasparam sūtīja savus skaņdarbu melnrakstus un versijas. Kad abi satikās, acumirklī tika rasta kopīga valoda - mūzika! Kaspars Rolandā saredzēja lielu apņēmību un spēku pierādīt sevi plašajā mūzikas okeānā, tāpēc Rolands īsā laikā tika iepazīstināts ar žanra grandiem - Above & Beyond, Armin van Buuren... Mūzikas kvalitātes attīstīšanai abi nolēma kopīgi apmeklēt privātstundas Jāzepa Mediņa mūzikas skolā, bet pēc tam uzsāka darbu ne vien studijā, bet laiku pa laikam arī uzstājoties kā diskžokeju duets. Viens no šādiem gadījumiem bija arī vērienīgais pasaulslavenā Tiesto šovs Arēnā Rīga, kur Kaspar Kondrat & Roland Privert uzstājās ar ekskluzīvu warm-up DJ set. Abi dīdžeji ir arī neatņemama populārā Rīgas deju kluba Essential attīstības sastāvdaļa - tieši viņu gādībā trance mūzika Latvijā un Baltijas valstīs kļuvusi tik mīlēta!

Ar Propeller Productions aģentūras gadību šī sadarbība vainagojusies jaunā vasaras festivālu turnejas koncepcijā un īpaši veidotā mixtape - saulei, pludmalei, trance mūzikas burvībai un visam, kas tur pa vidu - LIFE'S A B**CH! Zvaignītes atšifrējamas atbilstoši sev tuvākajai dzīves filosofijai... Vai abām kopā, protams!

LIFE'S A B**CH kompakdisku formātā pirmo reizi būs pieejams vienā no šīs vasaras lielākajiem brīvdabas festivāliem - Saulkrastu Moonlight Party, kura ietvaros Kaspar Kondrat & Roland Privert uz lielās skatuves uzstāsies rītausmā.

LIFE'S A B**CH būs pieejams arī interneta vietnē lifesabch.com, kurā to varēs klausīties, lejupielādēt, kā arī apskatīt audiomiksa kompozīciju sarakstu. Šajā mājas lapā varēs arī iepazīties tuvāk ar abiem šīs vasaras labākā iedeguma - trance mūzikas - varoņiem!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV