Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Sestdien Bulduru pludmalē sāksies Praia Grand Opening

Raivis Turkupols, 01.07.2009. 14:15

Vasara ir ieskāvusi Latviju saulē un siltā lāikā, un tas ir patiess iemesls tam, ka Praia Grand Opening jau no plkst. 12:00 startē Bulduru pludmalē šo sestdien, 4. jūlijā.
Sestdien Bulduru pludmalē sāksies Praia Grand Opening

Saglabājot iepriekš iecerēto atklāšanas pasākuma koncepciju, vēlreiz apstiprinām, ka 4. jūlija pasākumā jau no plkst. 12:00 pa dienu līdz pat saullēktam uzstāsies:
Supermens! -> DAVE STORM (Cabrio Records; Ibiza Global Radio / SSRadioUK, www.davestorm.net)
AGENT (MIGHTYDISCO/ myspace.agentmusiq.com/agentmusiq)
HIPP (discoteq.lv)
RATZ LUKAS (discoteq.lv)
YERMO (MIGHTYDISCO)
u.c.

Pasākuma laikā notiks visādi brīnumi un, lai tie būtu brīnumi, par tiem daudz nestāstīsim - pārliecināsieties uz vietas.

Augstpapēžu kurpes atstājiet mājās, mēs negribam fatalitātes. Bet pilnīgi noteikti esiet labākajā party-formā, jo ies patiešām traki.

Tie, kas bija pierakstījušies 'guest list', saņems apstiprinājuma e-pastu. Tiem, kas vēl nepaspēja pierakstīties gandrīz piebāztajā 'guest list' - vēl ir aptuveni 40 vietas.

Ja esi White Liner dalībnieks tev nav jāraizējas - uz pasākumu pludmalē tevi nogādās īpaši saorganizēts party-transports.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV