Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Space:Garage" uzstāsies Varka Crew un Bogdan Taran

Dmitry Zagga, 02.07.2009. 01:14

Piektdien, 3. jūlijā, klubā „Space:Garage” uzstāsies  Varka Crew, savukārt sestdien, 4. jūlijā dejas spēlēs Bogdan Taran.
"Space:Garage" uzstāsies Varka Crew un Bogdan Taran

Varka Crew ir viena no vecākām DJ apvienībām Latvijā, tās oficiālais dzimšanas gads ir 1996.

Kopš tā laika daudz kas ir mainījies, bet visi dalībnieki turpina nodarboties ar mūziku un attīstīties dažādos virzienos.

Šo piektdien viņi sanāk Space:Garage gan lai atcerētos Drum'n'bass zelta laikus, gan lai palielītos ar jauniem sasniegumiem.

Spēlēs: Kone, DJ Betons (arī pazīstams, ka DJ ToFu un olimpieties Mārtiņš Rubenis). DJ Puma spēlēs gan moderno urbāno mūziku, gan izpildīs dažas savas oriģināldziesmas dzīvajā. Un speciāli no Londonas pusnaktī ieradīsies Ignat Gorazd ar 7-collu plašu maisiņu.

Sestdien, 4. jūlijā, klubā uzstāsies Bogdan Taran & friends.

Šī pasākumu sērija lēnām kļūst par tradīciju: Latvijas DJ Nr.1. spēlē dziļākas un alternatīvākas plates nelielai kompānijai intīmā atmosfērā. Šo sestdien Bogdanam palīdzēs Zazzy un Xenia Kamikaza.

Vēl dažas ziņas - vasaras sezonā Space:Garage būs atvērts apmeklētājiem piektdienās un sestdienās no 21.00. Ir atvērta vasaras terase un Motor bar ar bezalkaholiskiem dzērieniem.

Brīva ieeja klubā saglabājas līdz pusnaktij. Pēc tam ieeja maksās Ls 2.

Gaidām ciemos.

Resursi internetā:
http://www.varka.org/
http://dancebox.net/
http://fuckforfriendship.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV