Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“DEPO” uzstāsies surf grupa no Krievijas “Woodoooband”

DEPO, 02.07.2009. 15:32

4. jūlijā klubā “DEPO” uzstāsies surf grupa no Krievijas “Woodooband”.
“DEPO”  uzstāsies surf grupa no Krievijas “Woodoooband”

Grupu 2006. gadā izveidoja 2 slavenu Krievijas grupu “Kabzone” (pastāv no 2001. gada) un “Shambala” (izveidota 1997. gadā) dalībnieki. Grupa spēlē instrumentālu surf tā labākajās tradīcijās. Jāatgādina, ka surf ir rokenrolam tuva, pārsvarā instrumentāla mūzika, kuras ziedu laiki bija 50-to gadu beigas, 60-to gadu sākums un kura atdzimšanu piedzīvoja 90-tajos gados, pateicoties režisora Kventīna Tarantīno  filmām.
    
Grupa ir no Novgorodas, bet, pateicoties aktīvajai koncertu darbībai, tā jau ir iekarojusi savu slavu kā labākā Krievijas šī stila pārstāve, kuru pazīst gan Krievijas alternatīvās mūzikas citadelēs Pēterburgā un Maskavā, gan arī citās valstīs. “DEPO” grupa uzstāsies jau 3. reizi, iepriekšējo reizi, uzstājoties ikgadējā Pludmales ballītē, grupa spēja sakarsēt atmosfēru līdz augstākajam punktam.
    
Šogad grupa tikusi pie sava pirmā albumu, kuram tā devusi nosaukumu “Capitalists, goodbay!”. Albumā līdzās savām kompozīcijām grupa iekļāvusi arī stila standartus, piemēram, Peter Gun, kā arī “AC/ DC” slavenā hīta “Thunderstuck” surf versiju. Pilnīgi noteikti dziesmas no jaunā albuma tiks spēlētas arī koncertā “DEPO”.

Šajā vakarā spēlēs “Kuchenbeat” un “B Sea Surfers”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV