Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Zināmi minifestivāla „SKAposts” grupu un dīdžeju uzstāšanās laiki

Edgars Āboliņš, 09.07.2009. 15:20

Kluba „Dirty deal cafe” mājas lapā var apskatīt šosestdien notiekošā regeja un ska mūzikas minifestivāla „SKAposts” programmu.
Zināmi minifestivāla „SKAposts” grupu un dīdžeju uzstāšanās laiki

11. jūlija vakarā klubā „Dirty deal cafe”, pēc vairāk nekā 6 gadu pārtraukuma, notiks ska un regeja mūzikas pasākums „SKAposts”. Paredzams, ka grupas uzstāsies gan uz kluba telpās esošās skatuves, gan kluba pagalmā, bet dīdžeju spēlētā mūzika skanēs trešajā – parasti teātra vajadzībām izmantotajā zālē.

Uz abām skatuvēm kāps gandrīz visas pašmāju attiecīgajā mūzikas stilā spēlējošās grupas – „Voiceks Voiska”, „All day long”, „Striķis”, „Kuchenbeat”, „Orandžās brīvdienas” un „Mango”, bet par elektronisku mūzikas atskaņošanu rūpēsies DJ apvienība „Crystral soundsystem”, DJ Pipars, DJ Edgars un citi.

Biļetes uz pasākumu pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un internetā – www.bilesuserviss.lv, to cena ir 3 – 4 lati un pie ieejas biļetes maksās dārgāk.


www.dirtydeal.lv
www.alldaylong.lv
www.voiska.lv
www.meteoragency.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV