Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Notiks festivāla „Republika Kazantip” ievadpasākumi

Jevgenijs, 09.07.2009. 15:37

Vasara ir uzkarsēta, bet mūsu dvēseles un ķermeņi alkst pēc lielāka kvēluma. Oficiālā elektroniskās mūzikas festivāla „Republika Kazantip” Latvijas vēstniecība piedāvā jums izjust īstas vasaras atmosfēru.
Notiks festivāla „Republika Kazantip” ievadpasākumi

Jau neskaitāmu gadu garumā mēs esam priecīgi dāvināt jums laimi un pozitīvu noskaņu, palīdzam jums aizmirst sadzīves problēmas un ienirt brīvības un neaizmirstamu emociju jūrā. Un ziniet, mēs nedomājam apstāties!

Tuvojas 17. festivāla „Republika Kazantip” atklāšana, kas norisināsies 1. augustā Krimā jau sen zināmajā ciematā Popovka. Vilciens jau drīz aties, bet tikmēr mēs būsim priecīgi redzēt jūs Kazantip preparty pasākumā, kas notiks 17.-18. jūlijā labi zināmos mūsu valsts klubos.

Galvenais pasākumu viesis DJ R-TEM, kura gara darbi tika uzskatīti par oficiālām festivāla „Republika Kazantip” himnām, 2005. gadā – treks „Voiceless” (Z`05 remix) un 2008. gadā – treks „Touch”.

Visiem pārējiem jūsu gaidāmās Laimes vaininiekiem bija iespēja karsēt smiltis un izsaukt vētrainas emocijas iepriekšējo gadu „Republika Kazantip” festivālos.
Iesakām to nepalaist garām!

Tātad, iegaumējiet, kur un kad:
- 17. jūlijs, klubs „Banzai” (Daugavpils)
DJ R-TEM /SNOOCHI BOOCHI RECORDS/
DJ SAINT /KAZANTIP BALTIC/
VJ PE JOKE /ILLEGAL DJ TEAM RIGA/
LJ LIGHTBOY /ILLEGAL DJ TEAM RIGA/

- 18. jūlijs, klubs „Essential” (Rīga)
DJ R-TEM /SNOOCHI BOOCHI RECORDS/
DJ SAINT /KAZANTIP BALTIC/
DJ AL DEE /ESSENTIAL/
MR. DJINN /VIATOR PRO/
VJ PE JOKE /ILLEGAL DJ TEAM RIGA/
LJ LIGHTBOY /ILLEGAL DJ TEAM RIGA/

Ar prieku gaidīsim visus, kas vēlas aizmirsties eiforijā, izjust karstu vasaru, beidzot iegremdēties pilnīgas Laimes atmosfērā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV