Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Space:Garage aicina izbaudīt nebijušu muzikālo pārdzīvojumu

Dmitry Zagga, 09.07.2009. 16:22

Space:Garage vienmēr cenšas pārsteigt savus apmeklētājus ar unikālu muzikālo pārdzīvojumu, kā arī savienojot šķietami nesavienojamo, šoreiz - no minimal techno līdz rock balādēm. Tātad pēc kārtas.
Space:Garage aicina izbaudīt nebijušu muzikālo pārdzīvojumu

Piektdien, 10. jūlijā, vakaru atklās Gosh from Yaputhma. Kādreizējais grupas Yaputhma līderis, vēlāk solo mākslinieks, bet tagad - programmētājs un mūzikas kritiķis. Šis cilvēks klausās miljoniem ierakstu katru nedēļu. Sakarā ar to, ka viņam tagad ir atvaļinājums, Gosham parādījās laiks uzspēlēt savas pēdējā laika mīļākās house un techno plates plašākai publikai.

Kris Hovel - deju leiblu Danscotheek un Pencilhaus kapteinis. Lai cik tas nebūtu dīvaini, viņš uzstāsies Garāžā pirmo reizi. Ceram uz īpašo programmu!

Speciālais piektdienas viesis - DJ TBO no Somijas, kas sevi dēvē vienkārši par miera meistaru (peacemaker). Nesēna festivāla Tundra apmeklētāji viņu pazīst kā "tas džeks, kurš spēlēja The Beatles un Ozzy Osbourne". Jā, ambientās mūzikas šamanis no Tamperes mežiem nesīs mieru ar pop un rock dziesmām caur delay pedāli. Tas ir jādzird!

Speciālais piedāvājums Motor bārā - DJ Max Voitech, kas parasti īstenībā ir VJ.

Sestdien, 11. jūlijā - ūberekskluzīvs!

DJ Dmi3 no apvienības Trudno, kas kopā ar ilggadējo kompanjonu Dj UnTone ir lielākie house un disco eksperti šinī piekrastē. Un Viktor Moro. Izdzirdot šo vārdu, daudzas sirdis patīkami nodrebēs. Neviens 90-o gadu reivs nebūtu bijis pilnīgs bez viņa piedalīšanās. Tiem, kam pats vārds "tehno" asociējās ar mehāniskiem āmuriem tumšajos pagrabos, toreiz bija tik ļoti pārsteigti par DJ MORO skaistajiem un siltajiem muzikālajiem momentiem, ka vairs nevarēja iedomāties savu dzīvi bez šīs mūzikas. Arī mēs.

Space:Garage atrodas Audēju 12, 6-jā stāvā.

Abās dienās brīva ieeja līdz plkst. 00.00. Pēc tam - 2ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV