Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Intars Busulis prezentēs pirmo koncerta DVD

Una Taal, 10.07.2009. 01:16

Intara Busuļa solo koncertu „Tāds es esmu...” laikā 15. un 16. jūlijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, tiks prezentēts viņa pirmais DVD, ar Latvijas Nacionālajā operā notikušā atskaites koncerta „KИNO” video ierakstu. Koncertos „Tāds es esmu...” skatītāji Intaru ieraudzīs arī jaunā vizuālā tēlā, jo būs pagājusi otrā nedēļa kopš viņš piedalās TV6 veidotā veselību veicinošajā akcijā „Esi īsts vecis!”. Akcijas laikā vīrieši tiek aicināti veikt profilaktisku prostatas pārbaudi un kopā ar TV6 akcijas dalībniekiem audzēt ūsas.
Intars Busulis prezentēs pirmo koncerta DVD

DVD – Intara Busuļa atskaites koncerts „KИNO”  Latvijas Nacionālajā operā

DVD ierakstā iemūžināties koncerti notika pagājušā gada 1. un 2. augustā Latvijas Nacionālajā operā un izpelnījās milzīgu skatītāju atbalstu.

Koncertos Intars izpildīja ne tikai dziesmas no dubultalbuma „KИNO”, bet arī populārākās un atmiņā visvairāk palikušās dziesmas no muzikālajiem projektiem, kuros viņš piedalījies.  

Koncerta laikā tika radītas četras dažādas muzikālas vides, kuras atšķīrās ar tehniskiem risinājumiem, dekorācijām un Intara uzrunām.

Viss sākas 50. gadu dzirkstošā svinga noskaņās, kas „iezīmēja” Intara radošo ceļu līdz džeza mūzikai. Pirmo daļu paspilgtināja arī temperamentīgas lielā orķestra improvizācijas.

Otrais muzikālais bloks ir veltīts saucamajiem dzīves pabērniem, kuri, kā jau visi cilvēki, alkst uzmanības, mīlestības, kāda glāsta. Daļas beigās - pāreja uz intīmu a capella dziedājumu, izpildot balādes.

Trešajā daļā „sētas pašpuikas” izveido daudzkrāsainu īsfilmu kolāžu. Klausītājiem ir iespēja dzirdēt jau iemīļotās dziesmas „Brīvdiena”, „Davai, davai”,  „Gonki” no albuma „KИNO”.

Pēdējā - ceturtajā daļā apvienotas iepriekšējo trīs daļu noskaņas. No džeza un tam raksturīgajām improvizācijām līdz visiem pazīstamiem hītiem – DISKO stilā, kurus Intars labprāt kopā ar skatītājiem arī uzdzied.  

DVD pieejami ar subtitriem latviešu, krievu un angļu valodās.

Koncertu „Tāds es esmu...” (15.07. un 16.07.) un „Labākais no Cabaret” (17.07. un 18.07.) laikā, jaunais DVD būs nopērkams par īpašām cenām. Pēc koncertiem DVD būs pieejams citās tirdzniecības vietās par parasto cenu.

DVD izdevējs: „Platforma Music”

Intars Busulis audzē ūsas


Intars Busulis iesaistījies TV6 veidotā akcijā par veseliem, spēcīgiem un ūsainiem vīriešiem!

Akcijas laikā īpaša uzmanība tiek veltīta prostatas veselībai, lai īsts vīrietis justos pilnvērtīgi. Akcijas atpazīšanās zīme ir ūsas.

Intars ir nolēmis atbalstīt TV6 ideju un apņēmies kļūt par ūsu īpašnieku: „Es esmu par šādu akciju! Veselu ķermeni, veselīgu dzīvesveidu! Būšu ļoti gandarīts, ja spēšu iedvesmot un iedrošināt kaut vienu vīrieti!”

Tā kā Intars ir apņēmies audzēt ūsas veselu mēnesi, tad arī koncertos „Tāds es esmu...” viņu varēs redzēt citādāku kā ierasts, jo tā būs jau akcijas otrā nedēļa.

Katru nedēļu TV6 portālā tiks ievietota Intara fotogrāfija, lai ikviens interesents varētu pārliecināties par to, ka Intars tiešām tur doto vārdu un audzē ūsas.

Ar plašāku akcijas aprakstu ir iespējams iepazīties TV6 mājas lapā www.6tv.lv/usas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV