Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Positiva Records" iepazīstina angļus ar Ellas singla remiksiem un jaunu video

Mikrofona ieraksti, 13.07.2009. 09:45 | komentāri (1)

Kompānijas "Mikrofona ieraksti" partneri Lielbritānijā "Positiva Records", kas ir viena no pasaules prestižākajām deju mūzikas kompānijām, ir uzsākusi darbu pie dziedātājas Ellas singla " Shine Like A Superstar" popularizēšanas un izdošanas Anglijā.

Positiva šobrīd strādā arī ar tādu pasaules pirmā ranga deju mūzikas mākslinieku kā David Guetta. Dziesma "Shine Like A Superstar", kas Latvijā pazīstama jau kopš Ellas albuma " Welcome To The Club" izdošanas pērn, ir izvēlēta kā pirmais singls Anglijā. Lai mūsu pašu producentu Lotara Lodziņa un Jāņa Kalves producētajā versijā būtu konkurētspējīgāka Anglijas mūzikas tirgū, tai ir izveidoti četri jauni remiksi, kurus veidojuši Anglijā pazīstamas producentu apvienības, starp kurām arī tādi kā Bassmonkeys, 7th Heaven (agrāk pazīstami, kā Almighty) un Mat Jackson .

Dziesmai tapis arī pilnīgi jauns videoklips, kura producente ir pati Ella, bet režisors un vienlaicīgi arī operators ir Latvijā pazīstamais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Montāžu veicis Viktors Devjatovs, bet par video efektiem rūpējies Biotoms.

Jāatzīmē, šis ir Sokolova pirmais mēģinājums strādāt ar video.

Dziesmas jaunais video, kura pamatā ir Bassmonkeys dziesmas remikss, pašreiz ir skatāms vienīgi Positiva Records oficiālajā YouTube mājas lapā. Tiešā saite uz video:

"http://www.youtube.com/watch?v=-amAlWqkK0E"

Dziesmas jaunie remiksi šonedēļ būs pieejami gan radiostacijām, gan lejupielādējami portālā Doremi.lv, bet video tiks nosūtīts arī pašmāju TV kanāliem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV