Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Jesus Volt” atgriežas “Fontaine Palace”

Jānis Enkūzens, 13.07.2009. 13:16

Viena no pagājušā gada “Fontaine Festival” zvaigznēm – grupa “Jesus Volt” 15. jūlijā atgriežas Liepājā, lai tieši vienu mēnesi pirms šā gada festivāla sniegtu koncertu klubā “Fontaine Palace”.
“Jesus Volt” atgriežas “Fontaine Palace”

“Jesus Volt” ir franču grupa, kas kopā spēlē jau gandrīz desmit gadus, ietekmējušies galvenokārt no 40. un 50.gadu blūza un 70.gadu funk mūzikas. Samērā neilgajā grupas pastāvēšanas vēsturē tikuši ierakstīti trīs albumi, no kuriem pēdējo producējis Nika Keiva ilggadējais producents Tonijs Koens.

Ar inteliģenci, sajūtām, talantu un jaunām idejām "Jesus Volt" pierāda, ka rokenrols nav šeit vienkārši, lai paliktu, bet gatavs pārvarēt jaunas barjeras un attīstīties.

Par saviem iespaidiem pēc  “Jesus Volt” koncerta dalās Edgars Aboliņš “Meteor agency” un kluba “Fontaine Palace” grupu aģents:

"“Jesus Volt” pārsteidza ar savu spēju kombinēt eksplozīvu roka enerģiju ar blūza spēles manierēm un skaņām. Pats neesmu blūza piekritējs un bieži tāda mūzika mēdz garlaikot, taču “Jesus Volt”noteikti nav tāds gadījums - grupas dalībnieki aktīvi kustas pa skatuvi, mūzika ir spēcīga un pat agresīva, lai arī blues cienītāji tur atradīs daudz pazīstamu tēmu..."

Biļetes iepriekšpārdošanā  www.bezrindas.lv cena tikai 1 lats, pirms koncerta biļetes cena 2 lati zeniem, 1 lats meitenem.

www.jesusvolt.com/
www.fontainepalace.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV