Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Liepājā notiks Marijas Naumovas solokoncerts

Madara Pūķe, 14.07.2009. 09:47

Viena no Latvijas populārākajām dziedātājām, Marija Naumova, 1.augustā koncertēs Liepājā. Līdz šim Marija vasarās koncertēja Dzintaru koncertzālē un Latvijas Nacionālajā operā, bet šovasar Marija uzsākusi savu solo koncerttūri pa Latviju viesojoties tādās pilsētās kā Smiltene, Liepāja, Saldus, Talsi, Cēsis, Limbaži, Aizkraukle un Valmiera.

Marija Naumova dziedāšanai pievērsusies jau no sešu gadu vecuma, bet tikai no 1995. gada aktīvi piedalās dažādos mūzikas festivālos un konkursos.

1997. gadā pirmoreiz sadarbojās ar komponistu Raimondu Paulu, bet jau 1998. gadā klajā nāca pirmais Marijas Naumovas solo albums krievu valodā ar R.Paula dziesmām. Savukārt, debijas albumu latviešu valodā klausītāji varēja dzirdēt 2000. gadā ("Ieskaties acīs"). Albums izdevās izcils un mūzikas klausītāju iecienīts. Šis albums ieguvis milzu popularitāti - jau divas nedēļas pēc iznākšanas tas ieguvis "Zelta diska" statusu un drīz vien arī "Platīna diska" titulu.

Marija Latvijas vārdu ievērojami iznesusi arī pasaulē. Vairākkārt Marija centās iekļūt Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. Pēc diviem mēģinājumiem, kuros ieguva skatītāju simpātijas un atzinību, trešajā reizē, 2002. gadā, Marija Naumova ne vien nokļuva līdz finālam, bet arī kļuva par 2002. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāju.

Tā vien šķiet, ka Marijai zināms kāds neizsīkstošas enerģijas noslēpums. Paralēli savai solo karjerai viņa atveidojusi galvenās lomas mūziklos "Māsa Kerija", "Neglītais pīlēns", "Dāmu paradīze", "Mūzikas skaņas", "Nožēlojamie", bijusi Joe Cocker iesildošā māksliniece, 2004. gada atvērusi savu studiju "MarieN Studio", kurā bērni var piedalīties vokālajās, kustību un citās radošās nodarbībās, piedalījusies un parādījusi savas dejotājas dotības Latvijas deju šovā ("Dejo ar zvaigzni").

Marija Naumova uz koncertu aicina visus, kuri vēlas ienirt dvēseliskā, aizkustinošā mūzikas atmosfērā un iegūt pozitīvu enerģijas lādiņu.

Biļetes iepriekšpārdošanā Liepājas latviešu biedrības nama kasē. Biļešu cena: Ls 4,- Ls 5,-.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV