Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dzintaru koncertzālē notiks koncertuzvedums "Labākais no Cabaret"

Producentu grupa „Virus Art”, 14.07.2009. 10:57

Šajā nedēļas nogalē, 17. un 18. jūlijā, plkst. 20:00 Dzintaru koncertzālē notiks koncertuzvedums "Labākais no Cabaret".
Dzintaru koncertzālē notiks koncertuzvedums "Labākais no Cabaret"

Producentu grupas „Virus Art” veidotais koncertuzvedums Cabaret, ikreiz iegūstot jaunas aprises un sižetisko risinājumu, jau septiņkārtīgi sajūsminājis skatītājus ar īpašu muzikālo un vokālo sniegumu, gaisīgu un pat akrobātisku horeogrāfiju, krāšņiem tērpiem un jauniem tehniskiem risinājumiem. Šis gads solās būt īpašs, jo tiek veidots jauns uzvedums no katra Cabaret spilgtākajiem priekšnesumiem, kas rīkotāju iztēlē ir ieguvis apzīmējumu „Labākais no Cabaret”.

Koncertuzvedumā „Labākais no Cabaret” savīsies producentu grupas „Virus Art” aktuālās tēmas, veidojot smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju, aktieru, mīmu un citu mākslinieku savstarpējo saspēli un sniegumu. Savukārt tehniskais risinājums un scenogrāfija paspilgtinās vērienīgās ieceres realizācijas iespējas. „Labākais no Cabaret” būs notikums, pilns ar zināmām nejaušībām un iluzoriem pārsteigumiem, bezrūpīgs gara plūdums bez saprāta ietekmes, bezsvara sajūta un gaistoša pieskāriena brīnums.

Cabaret mākslinieku vidū būs redzami jau zināmie tēli un ārvalstu viesi. Vairāk nekā 40 skatuves mākslinieku un tikpat daudz tehniskā personāla gādās par to, lai šis notikums vēl ilgi Jums paliktu prātā. Jūs gaida atkalredzēšanās ar Fabio (Intaru Busuli), Justin (Aiju Vītoliņu), Erkki (Erkki Otsman no Igaunijas), trio Ladies Sweet, Orchestra d’Exstasy, Lumjēru un Glumjēru, mīmiem, dejotājiem un cirkus māksliniekiem. Muzikālais risinājums solās variēt no tradicionālā džeza valdzinājuma līdz jau labi zināmu melodiju ritmiem, bet dejotāju sniegums ieturēts labākajās kabarē tradīcijās. Ierasto ciešo kontaktu ar krēslu palīdzēs zaudēt jautrās un ritmiskās deju melodijas īpašu mūziķu izpildījumā, kuras nenogurstoši skanēs līdz skatītāju aplausi nerimsies.

Režisors – Viktors Runtulis
Scenārijs – Sanita Runtule
Muzikālais direktors – Kārlis Lācis
Galvenais horeogrāfs – Fēlikss Lipskis
Horeogrāfe – Elīna Breice
Producents – producentu grupa „Virus Art”

Biļetes – www.bilesuparadize.lv vai „Biļešu Paradīzes” kasēs sākot no 7 latiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV