Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupas „The Strokes” vokālists izdos solo albumu

Ilze Malaševska, 15.07.2009. 11:56 | komentāri (1)

Grupas „The Strokes” dibinātājs un vokālists Džulians Kasablankas (Julian Casablancas) izdos savu pirmo solo albumu. Šobrīd darbs pie albuma „Phrazes For The Young” ir pabeigts un tas klausītājiem tiks piedāvāts rudenī.
Grupas „The Strokes” vokālists izdos solo albumu

Albumā „Phrazes For The Young” iekļautas astoņas dziesmas, tai skaitā arī dziesmas „River Of Brake Lights”, „Glass” un „Ludlow St”, kas gada laikā tika ierakstītas Losandželosā, Nebraskā, un mūziķa dzimtajā pilsētā Ņujorkā. Albuma producents ir Džeisons Laders (Jason Lader) un grupas „Bright Eayes” mūziķis Maiks Moges (Mike Mogis). Džulians Kasablankas drīzumā arī paziņos plānotos datumus Amerikas tūrei, kura paredzēta 2009. gadā.

Grupa „The Strokes” izveidojusies 1998. gadā Ņujorkā, bet savu popularitāti ieguvusi 2000. gadā. 2001. gadā izdoto debijas albumu „Is This It” Kanādas mūzikas žurnāls „New Musical Express” atzina par gada albumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV