Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šonedēļ “Sunny Melody” uzstāsies Ieva Zēģēle un Ieva Kerēvica

Ilze Upeniece, 23.07.2009. 09:09

Piektdien bārā “Sunny Melody” ar soloprogrammu uzstāsies Ieva Zēģēle, savukārt sestdien koncertu sniegs Ieva Kerēvica.

Šo piektdien, 24. jūlijā plkst. 21:00 , SUNNY MELODY uzstāsies Ieva Zēģele ar soloprogrammu „Pasaules hīti”, kur tiks izpildītas populārākās ’60-’90. gadu mīlestības dziesmas. Ieva Zēģele ir grupas ”Iedomu spārni” soliste. Piedalījusies mūziklos „Les Miserables” un „Oklahoma”. Koncertējusi kopā ar orķestri „Horizonts”. Soliste uzstājas kopā ar Jāni Dreiškinu, viņš ir grupas „Iedomu spārni” ģitārists, pūtēju orķestra „Horizonts” saksofonists un taustiņinstrumentālists.

Sestdien, 25. jūlijā SUNNY MELODY priekšnesumu sniegs Ieva Kerēvica. Viņa ir vairāku vokālo un Jazz konkursu laureāte gan vietējā, gan starptautiskā mērogā. Piemēram, ieguvusi 2. vieta konkursā Sony Jazz Stage 2004, kopā ar grupu "The spirit shadows" 1. vieta konkursā "Stage number one". Mūzikas stili, kurus māksliniece izpilda ir dažādi - Jazz, pop, blues. Viņa ir piedalījusies arī daudzos mūzikas projektos, kā, piemēram, "Cabaret", Zigmāra Liepiņa muzikālā drāma" Adata" (galvenā loma). Viņa ir piedalījusies arī daudzu Latvijas mūziķu albumu ierakstos.

Trešdienās ieejas maksa - Ls 2,99 (pērkot kokteili bez maksas) savukārt piektdienās un sestdienās - Ls 5. Komplementāri - glāze šampanieša.

Piedāvājam arī īpašo Sunny Melody draugu komplektu – galdiņš 5 personām ar uzkodām un šampanieti – tikai Ls 25.

Bāra „laimīgā stunda” uzreiz pēc koncerta, kad pērkot vienu kokteili, otru saņem bez maksas

Biļetes var iegādāties gan Biļešu Servisā, gan restorānā „Sunny”, kā arī pirms koncerta bārā.
Adrese: Brīvības gatve 199c, viesnīcas Europa City Riga 6. stāvs. Tālrunis rezervācijām: +371 28651561

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV