Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“The Briefing” uzstāsies restorānā „Nekādu problēmu”

Agris Semēvics, 27.07.2009. 12:56

Šī nedēļa vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” solās būt muzikāliem notikumiem bagāta.
“The Briefing” uzstāsies restorānā „Nekādu problēmu”

Galerijas:

Jau šovakar, 27. jūlijā, īsi pēc plkst. 19:00, uz skatuves „vaigā” būs skatāma un klausāma grupa “Romiros”. Kā pieredz rāda, noteikti neiztrūks arī dejas.

Otrdienas vakars vasaras muzikālajā restorānā piederēs grupai “The Briefing”. Vairāki mirkļi no mūziķu iepriekšējā koncerta Vecrīgā ir aplūkojami foto galerijā.

Ceturtdien, 30. jūlijā, pirms mūziķu apvienības “Blues Gang” uzstāšanās, kura tradicionāli sāksies īsi pēc plkst. 19:00, vasaras muzikālajā restorānā “Nekādu problēmu” grupa “Bez PVN” izrādīs video klipu savam jaunākajam veikumam - dziesmai “Jei”! Prezentācijas pasākuma sākums plkst. 18:00.

Savukārt nedēļas nogalē Vecrīgā muzicēs „vecmeistari” – piektdien kādreiz Latvijā populārās grupas “Rebel” soliste Lola, bet sestdien Pits Andersons.

Šīs nedēļas uzstāšanās vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu”:
pirmdiena, 27. jūlijs – Romiros;
otrdiena, 28. jūlijs – The Briefing;
trešdiena, 29. jūlijs – Mirta & Co;
ceturtdiena, 30. jūlijs – Blues Gang;
piektdiena, 31. jūlijs – Lola (ex Rebel);
sestdiena, 1. augusts – Pits Andersons;
svētdiena, 2. augusts  - Tequila Band.

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu pasākumu afišu, ēdienu un dzērienu kartes, notikušo pasākumu foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV