Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„DEPO” notiks koncertu sērijas MOREA jūlija koncerts

Sandis Baumanis, 28.07.2009. 09:29

Šo ceturtdien, 30.jūlijā, Vecrīgas klubā ”Depo” savus apmeklētājus un domubiedrus pulcēs MOREA koncertu sērijas jūlija mēneša koncerts.
„DEPO” notiks koncertu sērijas MOREA jūlija koncerts

Pasākumā dzirdēsim grupas „The Black Drummer Is A Slave” koncertu, kuri savā darbībā pārstāv ambient / post-metal stilistiku.

Grupa izveidota 2007.gadā un līdz šim piedzīvojusi vairākas dalībnieku sastāva pārmaiņas, nonākot līdz šim brīdim skanējuma ziņā pilnvērtīgākajam un pašreizējam sastāvam, pulcējot dalībniekus no skatuvē zināmiem vārdiem – „To the Limit”, „In.Stora” un „Jaialai”. Līdz šim grupa pabijusi atbalsta lomā vairāku ārvalstu grupu koncertos, piemēram, „Talbot” un „Furnace”, kā arī sniegusi koncertu kaimiņvalstī Igaunijā.

Kā viens no koncerta galvenajiem notikumiem gaidāma pašmāju grindcore / freestyle grupas „Trauma Moralis” kopējā uzstāšanās ar reggae mūziķa un perkusiju prasmēs pierādījušo Mr. Zivs.

„Trauma Moralis” dibināta 2006.gadā Rīgā un līdz šim izdevuši divus studijas albumus, ņēmuši dalību neskaitāmos koncertos un festivālos, tajā skaitā nepieradinātās mākslas un kultūras festivālā „Skaņu Mežs” Latvijā, kā arī vairākkārt paviesojušies koncertu braucienos vairākās Eiropas valstīs. Klausītāju atzinību ieguvis grupas nesen tapušais animācijas video dziesmai ”Beidziņas”.

Bez jau minētajiem uz kluba Depo skatuves kāps šobrīd uzlecošās grupas „Totenkopf”, „Slivers Cross” un „Enema Express.”

Augšstāva bārā pasākumu apmeklētājus ar akustiskajiem priekšnesumiem priecēs alternative punk / ska pārstāvji „ManGo”, kā arī jau leģendām apvītais un avangardiskais dziesminieks Zaķis, kurš nesen kā izdevis savu drebina albumu ”30 iemesli, lai ienīstu Zaķi”, kā arī solās kāpt uz skatuves augustā gaidāmajā Fontaine Festival Liepājā.

Turpretī deju zālē – kluba īpašnieks DJ Guntis ar savu redzējumu uz rokmūziku tās mūsdienu un ne tikai gājumā.

Ieeja no plkst. 21:00 (sākums plkst. 21:30). Ieejas maksa: 3 Ls / pēc plkst. 22:00 4 Ls, bet, ierodoties ar flyer, kā ierasti, lētāk.

Plašāka informācija:
www.klubsdepo.lv
www.last.fm/event/1096340

Foto: Gatis Graudiņš

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV