Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz gaisa balonu festivāla "LMT Kauss 2009" vakara koncertiem

Elīna Ceriņa, 29.07.2009. 13:39 | komentāri (1)

Līdz gaisa balonu festivāla "LMT Kauss 2009" atklāšanai atlikusi vien nedēļa. Jau 5. augustā Rēzeknes debesīs pacelsies daudzi, jo daudzi gaisa baloni.

Festivāla ietvaros notiks arī dažādi izklaides pasākumi. Piektdien, 7. augustā, ar saviem priekšnesumiem skatītājus priecēs grupas Tranzīts, Credo un Labvēlīgais Tips. Koncerta laikā notiks arī gaisa balonu nakts spīdēšanas šovs. Savukārt sestdien, 8. augustā, dejot aicinās Discats, Ella, Natālija Tumševica un grupa Tumsa. Sestdienas vakara pasākuma laikā notiks arī gaisa balonu nakts spīdēšanas šovs, tiks apbalvoti sacensību uzvarētāji un festivālu noslēgs grandioza uguņošana.

Cilvēku atsaucība ir liela, jo pirmās 500 biļetes, kuru cena bija 2,00Ls, tika izpirktas zibenīgi. Tomēr nav iemesla noskumt, jo biļetes par draudzīgu cenu 2,50Ls (biļešu skaits ierobežots) var iegādāties vēl joprojām. Biļetes var iegādāties SIA "Petarde" pirotehnikas veikalā, Latgales ielā 17b, Rēzeknē (autoostas teritorijā).

Koncerta dienā biļešu cena būs 3,00Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV