Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Bedwetters” ar koncertu "Depo" atzīmēs 10 viesošanos Latvijā

Edgars Āboliņš, 29.07.2009. 14:23

Piektdien, 31. jūlijā Vecrīgas klubā „Depo” notiekošajā igauņu grupas „Bedwetters” koncertā uzstāsies arī pašmāju grupas „Zoltan” un „Pent-in dreams”.
„Bedwetters” ar koncertu "Depo" atzīmēs 10 viesošanos Latvijā

Šajā nedēļas nogalē igauņu grupa „Bedwetters” atzīmēs savu 10. viesošanos Latvijā. Tā kā pēc albuma prezentācijas koncertiem maijā grupai ļoti iepaticies Rīgas klubs „Depo”, arī šo koncertu „Bedwetters” izvēlējušies sniegt turpat.
    
Lai arī šoreiz dotu iespēju koncertu apmeklēt faniem, kas vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu, „Bedwetters” uzstāsies līdz pulsktens 23:00, bet pēc viņu uzstāšanās uz skatuves kāps Latvijas grupas „Zoltan” un „Pent-in dreams”.

„Bedwetters” pirmais albums iznāca šī gada maijā un tā singls „Long. Some. Distance” uzreiz iekļuva „MTV Baltic” topa pirmajā vietā, taču drīzumā arī līdz Latvijas radiostacijām nonāks grupas jaunākais singls „Source of inspiration”.

Ieeja uz „Bedwetters” koncertu klubā „Depo” sāksies no pulkstens 20:00, koncerta sākums – 21:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV