Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīt Liepājā koncertēs Marija Naumova

Madara Pūķe, 31.07.2009. 09:49

Viena no Latvijas populārākajām dziedātājām, Marija Naumova, 1. augustā plkst. 19.00 koncertēs Liepājas latviešu biedrības namā. Līdz šim Marija vasarās koncertēja Dzintaru koncertzālē un Latvijas Nacionālajā operā, bet šovasar Marija uzsākusi savu solo koncerttūri pa Latviju viesojoties tādās pilsētās kā Smiltene, Liepāja, Saldus, Talsi, Cēsis, Limbaži, Aizkraukle un Valmiera.
Rīt Liepājā koncertēs Marija Naumova

Marija kopā ar mūziķiem gatavo daudzpusīgu koncertprogrammu, skatītājiem solot grandiozu un emocionāli piepildītu akustisko priekšnesumu. Mariju pavadīs vieni no labākajiem mūziķiem Latvijā – Rolands Beļēvičs, Ingus Feldmanis, Ivars Bojarūns, Villijs Strods un Norberts Skraucis.

Pirms jauna projekta uzsākšanas ziemā Marija kopā ar saviem klausītājiem vēlas atskatīties uz dziedātājas muzikālajā karjerā paveikto – skanēs klausītājiem iemīļotas Marijas repertuāra dziesmas. Dziesmas dzirdēsim latviešu, krievu un franču valodās, kā informē koncerta organizartori - īpašu pārsteigumu klausītājiem Marija ir atvedusi no Francijas.

Tā vien šķiet, ka Marijai zināms kāds neizsīkstošas enerģijas noslēpums. Paralēli savai solo karjerai viņa atveidojusi galvenās lomas mūziklos “Māsa Kerija”, “Neglītais pīlēns”, “Dāmu paradīze”, “Mūzikas skaņas”, “Nožēlojamie”, bijusi Joe Cocker iesildošā māksliniece,  2004. gada atvērusi savu studiju “MarieN Studio”, kurā bērni var piedalīties vokālajās, kustību un citās radošās nodarbībās, piedalījusies un parādījusi savas dejotājas dotības Latvijas deju šovā (“Dejo ar zvaigzni”).

Marija Naumova uz koncertu aicina visus, kuri vēlas baudīt dvēselisku, aizkustinošu mūzikas atmosfērā un iegūt pozitīvu enerģijas lādiņu.

Biļetes iepriekšpārdošanā Liepājas latviešu biedrības nama kasē, tālr. 63423829

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV